marți, 1 mai 2012

Ministerul Mediului -cel mai disputat minister.

Foarte disputat este și Ministerul Mediului. Un minister cu fonduri importante la dispoziție, dar, totodată, un minister sensibil.
Aici se dau avizele de Mediu pentru exploatările miniere. Din acest motiv, liberalii nu și l-au dorit. Și l-au dorit în schimb foarte mulți membri PSD. În primul rând, Radu Mazăre, primarul Constanței. Acesta l-a pus în față pe fratele său, senatorul Alexandru Mazăre. Ponta a spus însă că vrea oemani cu experiență. Mazăre a mai făcut o nominalizare: Nicolae Nemireschi, apropiat al său și fost ministru al Mediului în guvernul Boc 1 PSD-PDL.
În cărți pentru Mediu se află și europarlamentarul PSD Rovana Plumb, șefa femeilor social-democrate. Al patrulea nume propus pentru Mediu a fost deputatul PSD Carmen Moldovan.
Mazare este doritor de"mediu" pentru-ca acesta conține toată structura silvica a tarii, toate licitațiile de masa lemnoasa,toate avizele din domeniul silvic se afla ,bine pitite în ministerul mediului.
Sub anonimatul MEDIULUI și prin scoaterea în evidenta a Rosiei Montana se pierde pe drum marea problema a Regiei Naționale a pădurilor care-și trage suflul sau și Bănuții din Portul Constanta ,proprietate personala a mai marilor județului Constanta inclusiv ...

Niciun comentariu: