vineri, 25 mai 2012

Valerian Solovăstru a demisionat de la conducerea Regiei Naţionale a Pădurilor.

La mai puţin de o săptămână de la schimbarea conducerii Direcţiei Silvice Suceava, şeful Regiei Naţionale a Pădurilor, suceveanul Valerian Solovăstru, a demisionat din funcţie.

Demisia sa, depusă încă de luni dimineaţă, a fost acceptată recent de ministrul Mediului, Rovana Plumb, în locul său urmând să fie numit la conducerea RNP Romsilva Adam Crăciunescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. “La vremuri noi, oameni noi”, a spusValerian Solovăstru, motivându-şi demisia.

Fostul director general al Regiei Naţionale a Pădurilor, care a ocupat acest post în octombrie 2009, s-a întors deja la Suceava, unde va prelua postul ocupat anterior, de director tehnic al Direcţiei Silvice Suceava.

La finele săptămânii trecute, Solovăstru a fost prezent la Suceava pentru a instala în funcţie un nou director, Sorin Ciobanu, după ce Mihai Miheţiu, care a ocupat funcţia respectivă mai bine de trei ani, şi-a dat demisia.

Schimbările de la conducerea Direcţiei Silvice Suceava şi de la centru, de la Regia Naţională a Pădurilor, s-au petrecut la scurt timp de la preluarea guvernării de către USL (Uniunea Social-Liberală).
Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-05-25/Valerian-Solovastru-a-demisionat-de-la-conducerea-Regiei-Nationale-a-Padurilor#ixzz1vtYEHVN1

Niciun comentariu: