miercuri, 16 mai 2012

Astăzi este obligatoriu să porţi ceva violet la tine.

Pe data de 16 mai se sărbătoreşte ziua “poartă ceva violet în semn de pace". Te-ai aştepta să fie vorba despre o metodă de a atrage atenţia asupra vreunui conflict între două naţiuni sau vreun semn de protest al organizaţiilor care militează pentru pace. Ei bine, ai putea rămâne surprins.

Nu se cunoaşte cu exactitate când s-au lansat primele zvonuri despre ziua de 16 mai ca fiind o zi în care trebuie să porţi ceva violet la tine în semn de pace, însă semnificaţiile sunt destul de clar: spaţiul este un loc imens în care, cel mai probabil, nu suntem singuri, aşa că în semn de respect şi invitaţie la comunicare, pământenii obişnuiesc să poarte ceva violet în această zi.

Se speră că extratereştrii să perceapă mesajul pe care încercă oamenirea să îl lanseze şi să ne contacteze, cu gânduri paşnice.
Aşa că, astăzi, deschide dulapul şi ia neaparat ceva de culoare violet pe tine, chiar dacă nu e joi şi nu prinzi niciun beneficiu de pe urma flăcării violet, măcar poţi spera că vei întâlni vreun extraterestru.

Citiţi mai mult: Astăzi este obligatoriu să porţi ceva violet la tine. AFLĂ MOTIVUL - Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/astazi-este-obligatoriu-sa-porti-ceva-violet-la-tine-afla-motivul-981603.html#ixzz1v08Umera EVZ.ro

Niciun comentariu: