sâmbătă, 26 mai 2012

Victor Ponta s-a dezlănțuit la Piatra Neamț: Faceți un apel la 112 să-l ia pe Pinalti!

Publicat
26/05/2012 17:16 de Iosif Buble

Liderii USL au participat sâmbătă, 26 mai, la un miting de susținere a candidaților acestei formațiuni la alegerile locale. Gheorghe Ștefan și Culiță Tărâță au fost ținta spre care Ponta și Antonescu au tras săgețile electorale în fața celor aproximativ 1500 de participanți.

„Vă rog faceți un apel la 112 să vină poliția să-l ia pe Pinalti pentru că se pare că nu vrea să plece altfel" și-a început discursul premierul Victor Ponta. Co-președintele USL s-a arătat extrem de pornit pe edilul urbei de sub Pietricica, și l-a amenințat cu anchete și controale.

„Pinalti nu-și joacă scaunul de primar acum. Și anul trecut, și astăzi, Pinalti își joacă libertatea.Va trebui să răspundă pentru banii pe care i-a furat, pentru legile pe care le-a încălcat. Îmi au angajamentul în fața dumneavoastră că toți cei care au încălcat legea vor răspune", a mai spus Ponta.

Nici liderul PNL, Crin Antonescu, nu a fost mai blând cu primarul PDL-ist.

„Niciodată Gheorghe Ștefan nu va mai călca în Partidul Național Liberal. Niciodată Culiță Tărâță nu va veni peste cei care au rezistat și au reprezentat PSD în acești ani", le-a promis Crin Antonescu participanților la miting.

Următoarea oprire din turneul electoral al liderilor USL în județele din nordul Moldovei urma să fie orașul Târgu Neamț.
http://www.pesurse.ro/#/

Niciun comentariu: