sâmbătă, 26 mai 2012

Cum l-a lasat Gadea cu gura cascata pe Jose Carreras

Atunci cand a fost invitat in platourile Antena 3, de catre Mihai Gadea, Jose Carreras a ramas cu gura cascata la una dintre intrebarile moderatorului, dupa ce acesta tocmai afirmase ca s-a documentat timp de cateva zile pentru emisiune.

"V-ati intrebat vreodata mama, mama care a insistat sa luati lectii de canto cat de departe si-ar fi dorit sa ajungeti? Pentru ca de la momentul in care o mama pledeaza pentru ca fiul sa ia lectii de canto, lectii costisitoare, probabil are un vis. Ar fi visat vreodata sa castigati definitiv, pentru totdeauna milioane, miliarde de inimi pe planeta. Ati intrebat-o vreodata?", l-a intrebat Mihai Gadea pe Jose Carreras.

Dupa un scurt moment de ezitare, tenorul a raspuns: "Bine... din pacate, am pierdut-o pe mama cand avea 18 ani", iar explicatiile au continuat.

Potrivit site-ului oficial al lui Jose Carreras, mama lui Jose Carreras a fost cel dintai fan al sau, dar a decedat inainte sa-si vada fiul pe scena.

Aplauze pentru marele Jose Carreras, sosit la Bucuresti

Antonia Coll de Carreras, o coafeza casatorita cu un politist din Barcelona, l-a incurajat pe Jose, spunandu-i ca intr-o zi va canta la Covent Garden, La Scala din Milano sau la Opera Metropolitana din New York.

I-a platit primele lectii de canto, din putinii bani pe care ii avea, dar n-a reusit sa supravietuiasca, dupa ce s-a imbolnavit de cancer. Antonia Coll de Carreras a decedat la varsta de 51 de ani, in timp ce Jose avea numai 17 ani.

Tenorul Jose Carreras (65 de ani) a concertat, vineri seara, de la ora 20.00, pe scena Salii Palatului din Bucuresti.
http://www.ziare.com/

Niciun comentariu: