sâmbătă, 26 mai 2012

Cine sapa groapa altuia......

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că românii trebuie să dea, la alegerile din 10 iunie, ''un vot care să şteargă PDL-ul de pe harta politică a ţării''.

Nu vă lăsaţi păcăliţi de oameni care vă amăgesc de ani şi ani de zile, de aproape 15 ani, şi spuneţi-le tuturor concitadinilor dumneavoastră un lucru pe care noi îl ştim dar pe care poate ei îl uită: fiecare vot dat pentru primarul în funcţie e un vot dat pentru Băsescu, pentru Boc, pentru Udrea, este un vot dat pentru continuarea minciunii, a hoţiei şi a dispreţului. (...) Trebuie dat un vot care să şteargă PDL de pe harta politică a României, a spus Antonescu în faţa a peste 700 de membri şi simpatizaţi USL.

Liderul liberal consideră că, schimbându-şi culoarea PDL se 'autoşterge' de pe lista partidelor, iar românii trebuie să le dea 'nota de plată' democrat-liberalilor care 'se vopsesc ca o cioară hoaţă la momentul alegerilor'.

Cine fuge azi de nu mai vezi portocaliu, de nu mai vezi PDL? (...) Cei care au minţit cel mai mult în această ţară, cei care au furat cel mai mult în această ţară, cei care ne-au călcat demnitatea în picioare cel mai mult în această ţară: Băsescu, Anastase, Boc şi clica lor, partidul zis democrat-liberal. Şi dacă ei se vopsesc ca o cioară hoaţă la momentul alegerilor, se autoşterg de pe lista partidelor, îşi neagă culoarea, îşi neagă numele, atunci ce mai e democratic şi ce e extremist? Să le dăm nota de plată: afară din politica României, a spus Antonescu.

Preşedintele PNL a afirmat în faţa celor prezenţi la evenimentul de lansare a candidatului USL pentru Primăria Câmpina, Virgil Guran, că PSD şi PNL nu au fugit din faţa alegătorilor, în timp ce democrat-liberalii şi-au schimbat numele şi identitatea 'ca un tâlhar'.

Trebuie să arătăm odată pentru totdeauna ca să ne intre nouă în cap, ca să le intre celor care vor veni după noi, că nu îţi
poţi bate joc de oamenii care ţi-au dat votul şi care ţi-au plătit impozite încercând la urmă să îi păcăleşti schimbându-ţi numele, schimbându-ţi identitatea, ca un tâlhar. Nu au ce căuta în politică travestiţii. În politică au dreptul să fie susţinuţi de dumneavoastră numai cei care spun limpede ăsta sunt, aşa mă cheamă, asta vreau, a mai spus Antonescu, potrivit Agerpres.

Preşedintele PNL a participat, vineri, în Prahova, la evenimentele de lansare ale candidaţilor USL de la Câmpina - Virgil Guran - şi Breaza - Constantin Bălăşescu.
http://www.pesurse.ro/#/

Niciun comentariu: