miercuri, 16 mai 2012

Cu guvernarea potrivită, pe Antena 3 curge numai lapte şi miere.

Cu guvernarea potrivită, pe Antena 3 curge numai lapte şi miere.

Până acum câteva zile care au coincis culmea! cu schimbarea guvernării eram obişnuiţi doar cu ştiri apocaliptice. Nimic nu mergea cum trebuie, totul era tragic mai ceva ca la greci. Dar, „specialiştii în ştiri” au schimbat brusc tonul. De vreo câteva zile, dar la modul cel mai comic ieri, lumea se vede doar în tonuri pastelate din studioul Antenelor.

Indiferent pe ce post Tv te aflai, ţi-ai fi dat seama că ziua de ieri a avut 24 de ceasuri rele. Leul a ajuns la un nou minim istoric, Grecia e iar în criză politică şi e la un pas de renunţarea la Euro, România a intrat în mod oficial în recesiune tehnică după ce a înregistrat scăderi timp de două trimestre consecutive. Guvernul se simte şi el cum nu se poate mai bine: după lupte seculare, ministrul Ioan Mang a demisionat, Liviu Pop-interimarul de la educaţie are şi el scheleţii lui şi România tocmai a contractat un nou credit de 1 miliard de euro de la Banca Mondială.

Dacă toate aceste lucruri s-ar fi întâmplat sub fosta guvernare sunt convins că am fi aflat cum căderea leului este exclusiv vina coaliţiei de guvernare, care oricum trebuie să-şi dea demisia în bloc pentru a propus un astfel de ministru la Educaţie, dar mai ales pentru că „a vândut ţara” instituţiilor financiare mondiale.

Dar nu şi de data asta! De vreo câteva zile, Antena 3 e mai optimistă ca niciodată şi are numai ştiri pozitive: „PNL vrea eliminarea CASS”, „S-au găsit bani pentru majorarea pensiilor şi salariilor”, „Ministrul Mang se apără”, „Nu va urma o depreciere puternică a leului în perioada următoare”. Dar ca să nu bată la ochi din când în când mai citeai: „Traian Băsescu- la un pas de a fi amendat pentru discrimare”.

Schimbarea de abordare a înduioşătoare. Pe când o nouă emisiune cu Dan Voiculescu şi Mihai Gâdea?

http://www.danandronic.ro/la-antena-3-la-vitta-e-bella.html/feed 1

Niciun comentariu: