duminică, 13 septembrie 2015

Klaus Iohannis trăiește...bine !

   Klaus Iohannis trăiește și drept urmare a ținut sa știm și noi acest lucru, trimițând pe Facebook  un mesaj parlamentului pentru a vedea reacțiile și a ști ce fițuica sa folosească la anunțata întâlnire cu aleșii neamului
  „Știu că oamenii își doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimbă de pe o zi pe alta. Această așteptare va trebui să capete un răspuns din partea politicienilor”, se arată în mesajul lui Iohannis.
   Corecta abordare ar spune cineva dar noi nu credem în povesti, nu ca am fi necredincioși ci din contra credem și vrem binele acestei tari asa ca nu dam doi bani pe răspunsul pe care-l vor putea da actualii politicieni, corupți și conduși de lideri corupți, unul find chiar distinsul nostru președinte.
   O legislatie coerenta în sensul de a favoriza devalizarea  tarii, de a proteja interesul de grup, de a permite lovituri de stat ca în 2012 de a nu respecta referendumul popular pe tema numărului de parlamentari de a permite sa candideze la cea mai înalta funcție în stat unui om trimis în judecat și cu situația neclarificata juridic, NU DORIM...Repaus..
 

Niciun comentariu: