joi, 3 mai 2012

Previziunile lui "Andrew Berwick" de Romania

Antena 3 și Crăciun fac o mini-revoluție televizată.
PDL trage o sperietură soră cu moartea și începe să se dezintegreze. Liderii partidului, cei care au curajul să iasă de sub pat, își cer mii de scuze sau se pregătesc să-i facă harakiri partidului. Ceilalți rămîn sub pat sufocați de mirosul apăsător de urină stătută.

Băsescu, convins că poporul are numai molotoave și furci în cap (rămîne de văzut cine l-a convins), se înțelege cu PDL-ul să mai ostoiască furia populară, schimbă guvernul Boc și aduce un prim ministru independent.
Atît Băsescu, cît și prim ministrul independent vorbesc despre mărirea salariilor, avînd încă în minte furcile, topoarele, nadina violată și molotoavele hipsterilor lui Felix.

PDL nu-și revine din sperietură și se dezintegrează. Pedeliștii se strecoară în șir indian spre sediile USL, sub întunericul nopții, lipiți de ziduri și urmăriți obsesiv de milioane de perechi de ochi răi.
Guvernul condus de prim ministrul independent și susținut de ce a mai rămas din PDL cade la moțiunea de cenzură.

Băsescu îl nominalizează pe Ponta, șeful formal al opoziției și subalternul informal al autorului revoluției din ianuarie, Dan Voiculescu.

Băsescu și ce a mai rămas din PDL așteaptă rînjind superior ca Ponta și ai săi să fie sfîșiați de colții celor cîteva milioane de perechi de ochi răi, să fie împunși cu furcile, arși cu molotoavele, violați în ziua de salariu, bătuți cu talonul de pensie.

Surpriză! Poporul e calm și placid. Cele cîteva milioane de perechi de ochi răi din visele lui Băsescu și ale PDL-ului fac plajă la mare sau la gîrlă, după posibilități. Molotoavele au revenit la stadiu de cocktail inofensiv cu umbreluță, spumele de la gura poporului sînt de la bere iar pe fundal nu se aude Thriller-ul lui Michael Jackson ci Șprițul de vară al Sarmalelor Reci.
Cam așa se face o revoluție.

PS. Scopul alianței dintre PSD, PNL și PC este acela de a creea impresia de forță și a duce la dezintegrarea PDL. Scopul ”revoluției din ianuarie” e a fost de a intimida, de a speria pedeliștii mai slabi de îngeri (cred că în nici în visele cele mai frumoase băieții lui Felix nu se așteptau să se sperie toți pedeliștii), ducînd astfel la dezintegrarea finală a PDL<b>.
semnat indescifrabil;
surse:http://www.blogary.ro/
Surpriză! Poporul e calm și placid. Cele cîteva milioane de perechi de ochi răi din visele lui ANTONESCU și ale USL-ului fac plajă la mare sau la gîrlă, după posibilități. Molotoavele au revenit la stadiu de cocktail inofensiv cu umbreluță, spumele de la gura poporului sînt de la bere iar pe fundal nu se aude Thriller-ul lui Michael Jackson ci Șprițul de vară al Sarmalelor Reci
ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.

Niciun comentariu: