sâmbătă, 21 aprilie 2012

PONTA SARE LA BEREGATA LUI SARKOZY, VIKTOR ORBAN ȘI BERLUSCONI.

Președintele de conjunctura a PSD și candidat la o funcție inexistenta în viitoarele alegări, mai bine zis autoproclamat viitor prim-ministru, Victor Ponta crede că victoria candidatului socialist va fi benefică pentru România, pana aici nimic rău , dar trezindu-se în fata lui Traian Băsescu se lansează într-un atac acerb și fără sens împotriva lui Sarkozy, bazându-se doar pe oarece sondaje de opinie, care-l dau ca perdant pe încă actualul președinte francez. Asa a considerat viitorul prim-ministru sa comenteze pe blogul sau :
"Nicolas Sarkozy este azi un simbol al politicianului demagog, populist fara limite, total lipsit de valori si scrupule, fara o viziune clara si coerenta, cu grave conceptii autoritare si antidemocratice, exhibitionist si chiar bufon – adica un Basescu al Frantei (din pacate replicat si in alte tari europene, daca ne gandim la Berlusconi, Viktor Orban, Boiko Borisov)", spune Ponta.
"Demagogia si oportunismul lui Sarkozy au afectat si Romania (profitand si de jalnica si umilitoarea prestatie a lui Basescu pe plan european), in faimoasele scandaluri cu expulzarea tiganilor si mai recent cu sabotarea Spatiului Schengen. Un presedinte francez ca Hollande, dornic de a pastra o relatie pragmatica si principiala cu partenerii din Estul Europei, nu poate fi decat un mare avantaj pentru tara noastra", adaugă liderul PSD.
Ce te faci tu Ponta maine-poimâine dacă o fi sa te aleagă poporul prim ministru, și v-a trebui sa te întâlnești cu Sarkozy în probleme importante pentru țara, în eventualitatea unui succes al președintelui Francez în alegeri ? Cum dai ochii cu Viktor Orban, primul ministru cu acte în regula a vecinilor noștri maghiari ? Poate veți dori o colaborare doar cu tarile care au conducători de stânga, pe placul domniei voastre.
Situația e grava domnule Ponta, ar trebui sa-i acordați o atenție mai mare acum până nu e preA târziu.
Părerea lui Googu...

Niciun comentariu: