marți, 5 iunie 2012

Pur şi simplu cele mai frumoase poze care le-am văzut vreodată.

Imagini incredibile, de captare a valurilor uimitoare în momentul rostogoli lor pe o plaja tropicala.
Imaginile , care arată fracțiuni de secundă, în care fiecare pauza de respirație se blochează pe nisip, sunt lucrate de doi fotografi dornici să reamintesc oamenilor cat de frumoasa poate fi Mama Natura.
Fotografii, Nick Selway, 28, şi CJ amice Kale, 35 de ani, se poziționează în apă Havaiana magnifica - şi apoi așteaptă ca undele sa se prabuseasca in capul lor.
Echipamentele lor sunt doar camere standard.
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2154447/Inside-stunning-waves-Hawaii-Pair-photographers-capture-setting-sun-sparkling-crystal-waters.html#ixzz1wvunsCTw
CJ, din Hawaii, a declarat: "Este o insulă frumoasă - toate culorile diferite, păreau a fi replicate în apă.
"Ne petrecem cel mai mult timp în apă fotografiind, dar pentru a obţine aceste tipuri de fotografii nu este uşor şi este nevoie de o mare rabdare pentru a obţine rezultatul dorit.
"Din fericire,am fost răsplătiți de această dată şi am reuşit să obținem un set de imagini uimitoare.
Nick a fost născut în Lake Stevens, de Washington, şi spune că el a avut întotdeauna o apreciere fata de natură şi că scopul lui în viaţă este: " Pentru a capta frumusetea Mamei Natura şi lumină, în modul cel mai unic" Kale CJ nu este străin de zonă, a crescut in Hawaii, pe coasta Waianae.
El a petrecut zilele în surf în aer liber şi a explorat frumuseţea naturii şi a învăţat de timpuriu că are o dragoste pentru aer liber şi o pasiune pentru fotografie.
Perechea, de asemenea, iubesc fotografia vulcanilor activi, şi isi riscă de multe ori viaţa pentru o fotografie perfectă. Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2154447/Inside-stunning-waves-Hawaii-Pair-photographers-capture-setting-sun-sparkling-crystal-waters.html#ixzz1wvujPdEY

Niciun comentariu: