vineri, 29 iunie 2012

Premierul Victor Ponta-declaratie de presa la Bruxelles

Premierul Victor Ponta a sustinut o prima declaratie de presa la Bruxelles, dupa discutiile cu liderii europeni. Prim-ministrul a tinut sa sublinieze doua idei principale: "As vrea sa anunt doua vesti bune pentru Romania. In primul rand in ceea ce priveste recomandarile specifice de tara, in cazul Romania s-a apreciat respectarea si incadrarea in baza acordurilor cu FMI, CE si BM iar principala recomandare a fost de a pastra aceasta incadrare".

O alta veste a fost aceea ca "Romania in perioada 2014-2020 nu va avea fonduri europene reduse, astfel ca se vor putea folosi cat mai inteligent pentru noi investitii si crearea locurilor de munca".

"Presedintele UE, Jose Barosso a apreciat eforturile tarii noastre de a absorbi fondurile europene si ne-a incurajat in acest sens tocmai facandu-se precizarea ca nu vom avea de suferit in mod direct. Se va trece la o asigurare in acest sens", a concluzionat premierul Voctor Ponta.
http://www.hotnews.ro/
Cu alte cuvinte Victor Ponta s-a cocoțat pe treapta de sus la poza de grupa a Summitului de la Bruxelles pe spinarea lui Boc, mândrindu-se cu realizările acestuia
De la arat un plug
Venea încet spre casa
Si, la un bou pe jug,
O musca se-asezase.
Iar ei, spre-ntâmpinare,
O alta musca-n zbor
Îi face întrebare:
— De unde, draga sor’?
— Si mai întrebi de unde!
Ei musca îi raspunde
C-un aer suparat.
Au nu pricepi ce facem?
Nu vezi ca noi ne-ntoarcem
Din câmp, de la arat!
Spre lauda desarta
Multi zic: noi am lucrat,
Când ei lucreaza-n fapta,
Ca musca la arat

Niciun comentariu: