duminică, 16 septembrie 2012

Elena Udrea: USL a ajuns in Delta pe drumuri facute in mandatul meu

Elena Udrea se foloseste de prezenta reprezentantilor USL la Murighiol, in Delta Dunarii, pentru a le aduce aminte investitiile realizate cat timp a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului. 
Elena Udrea afirma ca reuniunea liderilor USL a avut loc intr-un complex hotelier realizat partial din fonduri europene primite in timpul mandatului sau de ministru, iar drumul pana acolo a fost reabilitat in aceeasi perioada.

Cezar Preda, atac la Udrea: O sa crestem in sondaje daca o colega nu mai vorbeste

"Ma intreb ce s-ar fi facut USL fara mine? Ar fi avut ei oare unde sa mearga in Delta Dunarii si sa-si aranjeze imparteala colegiilor parlamentare? Raspunsul este categoric nu.

Este destul de amuzant faptul ca liderii Puterii s-au decis sa mearga tocmai la complexul "Puflene resort", care a fost realizat partial cu fonduri europene gestionate de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului in mandatul meu. 

Sper ca Victor Ponta si Crin Antonescu se bucura de tot confortul turismului in Romania si ca vor alege si pe viitor destinatii interne, lasand Dubaiul si Italia in detrimentul Deltei Dunarii.

(...) trebuie sa stie ca drumul pe care au mers pana la Murighiol si Dunavat a fost finalizat in octombrie 2010 tot prin Programul Operational Regional si a costat aproape 20 de milioane de euro. In total, s-au construit 13 kilometri noi de drum, s-au reabilitat 37 de kilometri, s-au reabilitat 7 poduri si s-au construit 47 de podete", scrieElena Udrea pe blog.        Mai mult pe: Ziare.com

Niciun comentariu: