duminică, 1 iulie 2012

Plagiatul lui Victor Ponta a ajuns subiect de amuzament pe Facebook, unde sute de internauți au postat comentarii care mai de care mai acide la adresa actualului premier.

Într-o postare recentă, jurnaliștii de la Kamikaze l-au „amendat” pe șeful Guvernului pentru teza sa de doctorat, spunând că de săptămâna viitoare, comenzile „copy-paste” ar putea trece în subordinea Executivului.

„Folosiți-le cât mai aveți timp – am înțeles că de săptămâna viitoare comenzile "ctrl + c" și "ctrl + v" vor trece exclusiv în subordinea Guvernului”, este mesajul jurnaliștilor de la Kamikaze către internauți.

Postarea a adunat sute de like-uri de la internauți, care s-au grăbit să propună și alte soluții de „reformă”. Un utilizator sugerează comanda „ctrl + F5” ca soluție pentru revitzalizarea clasei politice din România, în timp ce o utilizatoare propune simplu „shift delete”.

Mai mult, premierul a devenit și protagonistul unor colaje și imagini amuzante care circulă pe internet. Un utilizator și-a imaginat cum ar arăta coperta tezei de doctorat a lui Victor Ponta, în timp ce un altul s-a gândit la ce sfat i-ar da Cel de Sus premierului referitor la teza sa de doctorat.



http://www.b1.ro/

Niciun comentariu: