marți, 10 iulie 2012

Cancelarul si carlanul

Cand vorbeste cancelarul Germaniei si declaratia sa este postata pe site-ul oficial al guvernului de la Berlin, indiferent ca acest cancelar se numeste Merkel, Schroeder, Khol sau mai stiu eu cum, se numeste ca vorbeste statul german.
Trebuie sa fii ori cu totul neinstruit ori sa-i socotesti pe altii total neinstruiti in materie politica daca poti afirma ca vreun cancelar german ar vorbi vreodata ca simplu politician de stanga sau de dreapta, crestin democrat sau socialist, si si-ar baza declaratiile doar pe jalba vreunui politician din aceeasi familie politica. Asa ceva se poate la Bucuresti, dar nu se poate la Berlin si in nicio alta capitala european unde politicienii stiu sa fie oameni de stat si au principii democratice foarte solide.
[...]
"Banuiesc ca nu doamna Merkel o sa voteze pe 29. Si banuiesc ca votul oamenilor de pe 29 nu va fi contestat de nimeni. Doamna Mekel si crestin-democratii germani - pentru ca doar ei sunt cei care ii tin partea domnului Basescu si PDL, a raspuns cu obraznicie" imberba Victor Ponta.[...]
Sursa: http://www.ziare.com/

Niciun comentariu: