joi, 8 martie 2012

Terorism mediatic.

Va prezint un fragment din scrisoare de demisie a unui membru al CNA d-l Dan Grigore cu un trecut respectabil si impresionant, ce abia incape pe o pagina deWikipedia, cu un prezent batjocorit de indivizi care vor sa ajunga în fruntea tarii și un viitor trist:
Ce se intampla pe unele posturi TV este pur si simplu terorism. Terorism mediatic.In numele libertatii si democratiei, in numele slujirii opozitiei, se calca in picioare legi, se incalca drepturi castigate cu sange in decembrie '89.Limbajul agramat si stalcirea limbii romane, injuraturile cele mai josnice, aluziile sexuale nerusinate, comportamentul sub-uman, incitarea la violenta, santajul, calomnia si amenintarea, terfelirea valorilor culturale, senzationalismul ieftin, dezinformarea, panica indusa, sunt doar cateva din instrumentele de manipulare folosite de unele posturi TV si care ne indeparteaza cu viteza luminii de lumea civilizata. Ceea ce fac eu in acest Consiliu al Audiovizualului a fost si este atacat permanent cu arme masluite, de catre aceleasi televiziuni, in incercarea de a-mi distruge credibilitatea. Acuzația ca as fi tradat idealurile monarhiste si pe Rege si ca l-as sustine pe Băsescu am demontat-o cu vehementa de multa vreme dar acum directorul unei televiziuni m-a lovit din nou sub centura prefacandu-se (sau chiar fiind ?!) neinformat iar actualul presedinte PNL, in legatura cu aceeasi enormitate, m-a acuzat de lipsa de onoare. O afirmatie venita din partea unui oficial, pe care eu nu o pot lasa nesanctionata. Si mi s-a mai reprosat voalat ca nu sunt omul celor care "m-au trimis in CNA". E adevarat: n-am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata "omul cuiva" desi in Romania se cam obisnuieste.Asta a fost doar picatura care a umplut paharul.
ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Grigore

8 comentarii:

Anonim spunea...

se vede din nou ca pierzi foarte mult timp in fata televizorului.la finalul articolului publicat soliciti cititorului sa faca o comparatie fara sa-ti dai seama ca doar din continutul articolului comparatia nu se poate face.

Unknown spunea...

Comparatia se poate face vizualizind pagina de Wikipedia a domnului Dan Grigore si televizorul (postul respectiV).

Anonim spunea...

n`ai inteles. cand scrrii un articol pe o anumita tema,trebuie sadai cititorului ,in introducere minime date despre tema respectiva

Unknown spunea...

Articolul, in linii mari ,spune cam tot ce am considert eu ca trebue remarcat despre aceasta tema, presupunind ca internerul este folosit de persoane in general bine informate.

Anonim spunea...

iar n`ai inteles. Onoarea unei persoane nu poate fi afisata pe pagina de Wikipedia si nici nu reiese dintr`o declaratie publica.doar daca ai idei preconcepute,in calitate de detinator al adevarului absolut.

Unknown spunea...

Daca citești totuși ,trecutul acestui om ,nu trebuie sa fii deținătorul adevărului absolut ca sa realizezi adevărata diferența dintre părțile la care se referă articolul.Cum poți sa-ți faci o părere despre o persoană, ddaca nu studiindu-i trecutul?

Anonim spunea...

una e sa`i CUNOSTI trecutul unei persoane si alta sa`i citesti pagina de Wikipedia

Unknown spunea...

Încearcă totuși.