luni, 17 decembrie 2012


Lasitate, dezonoare, iresponsabilitate, numele tau e Vasile Blaga! Si citeva sondaje

Lasitate, Dezonoare, Iresponsabilitate, Numele Tau E Vasile Blaga! Si Citeva Sondaje

Se spune: PDL a pierdut sute de primari în vară și de aia a pierdut acum 900 de mii de voturi. E o problemă aici. USL a cîștigat sute de primari în vară și nu a avut acum 900 de mii de voturi în plus acum, ba a avut cu 100 de mii mai puțin.
Se presupune că votanții ăia erau genul de cetățeni care se încolonează la vot dupa cum vrea primarul. Vorbim de electorat rural, captiv primarului și găletușelor, nu? De ce acest electorat, stăpînit acum de primari USL, nu se regăsește in scorul USL de la parlamentare? Ce s-a intimplat cu acest electorat dependent de ordinul primarului? De ce nu-l regăsim la USL? Unde a dispărut el?
În altă ordine de idei, trebuie să recunosc că m-a surprins lașitatea și lipsa de responsabilitate a lui Vasile Blaga și a echipei sale. Nu am fost niciodată fan al lui Blaga și echipei sale (celebrul BVB), ba dimpotrivă, dar nici măcar eu nu mă așteptam ca Blaga să fie atît de laș și de mic. L-am făcut caporal, însă îi retrag gradul. Caporalii au onoare. Soldații au curaj. Generalii au minte. Blaga nu are nimic. E doar un funcționăraș care țipă și dă cu pumnul în masă cînd e înconjurat de subalterni neputincioși, care înjură femei și sperie intelectuali cu ochelari, care vorbește de bărbăție, onoare și curaj, deși nici măcar nu are habar cum arată acestea, darămite să le fi avut vreodată.
Curajul, onoarea și responsabilitatea lui Blaga se rezumă la acuzații la adresa Monicăi Macovei, a lui Cristian Preda, Sever Voinescu, MRU, Boc, Băsescu sau pedeliștilor din teritoriu. Acum văd că el, împreună cu conducerea, analizează performanțele electorale ale teritoriului (!!!). Cum poți să te duci tu și să le ceri socoteală ălora din teritoriu, cînd tu ești un incompetent politic și loser electoral cum nu s-a mai văzut în PDL decît la Berceanu, Boureanu sau Cezar Preda? Cum să judeci tu filialele locale cînd partidul, sub conducerea ta, a luat 14% (FC și PNȚcd tot or fi luat 2%), cînd tu ai luat la tine în colegiu 24% (deși era colegiu-fief PDL), cînd tu nu ai reușit în viața ta să cîștigi o luptă electorală, cînd tu ai pierdut Bucureștiul, cel mai puternic fief PDL, în 2008, ceea ce a însemnat începutul sfîrșitului pentru partid? Fiindcă lumea uită că Bucureștiul a fost pierdut de președintele PDL București, Vasile Blaga, și de candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga.
mai multe pe http://www.blogary.ro/

Niciun comentariu: