joi, 2 august 2012

Ultima șansa a lui Victor Ponta

Analizând acum la rece isterica, inutila și dezastruoasa lovitura de stat încercata în Romania, se întrevede în ultima instanta și poate unicul lucru bun (cinic vorbind) al acestei acțiuni, anume, decredibilizarea celor ce au provocat-o și care au susținut-o. Pentru unii definitiva dar pentru alții recuperabila în oarecare măsura și i-ași încadra la prima categorie pe Crin Antonescu, Dan Voiculescu autorii morali ai acestui masacru financiar în special și pe cei ce au depus atâta efort pentru o prezenta de peste 70% la referendum, iar la recuperabili PSD-ul și pe nimeni altul decât Victor Ponta.
Acest om are șansa reabilitării oarecum onorabila prin renunțarea la dublul discurs abordând și în țara atitudinea pe care o are în fata europenilor, altfel destul de realista.
Nu-i ușor, căci implica renunțarea la PNL și la alți aliați dar denunțarea publica a tuturor celor ce l-au tarat în aceasta mocirla l-ar pune într-o lumina favorabila, chiar dacă va trebui sa renunțe la funcția de prim ministru, pentru o reabilitare în fata occidentului și ca o datorie morala pentru țara, eu zic ca merita.
Ca o concluzie, ultima sansa- ADEVARUL.
Pana și Vocea Rusiei s-a retras din competiție .
Părerea lui Googu.....

Niciun comentariu: