marți, 29 septembrie 2015

Merkel, extrema stânga, emigranții și Facebook-ul !!!

  Echivalentul extremei dreapta este extrema stânga, ma rog, nu știu dacă este corect termenul de echivalenta și în politica dar în sportul de echipa și în alte domenii este.
   Extrema stânga din politica europeana a creat un haos și o tensiune de neimaginat în urma cu câțiva ani, prin criza emigranților de acum și  încearcă prin metode care de care mai trăsnite sa domolească indignarea populației.
  Vor sa-și ascundă eșecul și incompetenta prin măsuri care uimesc și te pun pe gânduri încercând sa modifice funcționarea Facebook.
    Nu vi se pare ca face primul pas spre subordonarea politica a presei internaționale? 
   Extrema stânga alterează tot atât de mult societatea ca și extrema dreapta. Problema este sa nu stricam ceva ce functioneaza ci sa reparam ce este stricat, nu sa toleram ura rasiala dar sa nu o provocam.
    Acești asa ziși emigranți nu doresc decât în tarile unde au o protecție sociala buna, nu-i aud ca vor sa muncească, Care este s copul lor? Nu vor în tari ca Serbia, Turcia, Romania, Ei vor direct în Germania, Austria și Franța. Ei nu fug de război ci vor sa ajungă acolo unde se trăiește bine pe banii statului adică pe banii contribuabilului din statul respectiv și asta în cel mai fericit caz. Lăsați presa și Facebook-ul și cautați sursa reala a problemei, dacă aveți curajul...doamna Merkel !

Niciun comentariu: