joi, 18 octombrie 2012

Milioane de dolari dintr-o joaca pe internet. Descoperiţi o poveste de viaţă incredibilă: Cristian Micle


Cu șase ani în urmă, Cristian Micle se lăsase de două facultăți, n-avea un chior și debutase cu un blog anonim. Acum e milionar și are un motto: „Facultatea te prostește”


Să apari pe freshome.com te costă mii de dolari. Cele mai mari companii din lume își fac publicitate pe site-ul timișoreanului Cristian Micle

La 20 de ani s-a îmbogăţit dintr-o joacă pe  internet.Acum are  26, un cont cu multe     zerouri şi un site cu 400.000 de fani pe Facebook pentru care nişte americani sunt gata în orice moment să îi vireze în cont 2 milioane de dolari. Nu trece săptămână în care siteul să nu fie menţionat în Washington Post, New York Times sau alte publicaţii tari din toată lumea.
„Facultatea te prosteşte”
Freshome.com e cel mai în vogă blog de arhitectură al momentului. În ziua precedentă interviului, avusese 127.000 de unici şi aproape 4 milioane lunar, ceea ce pentru un site de nişă e uriaş. Cristian Micle are abia 26 de ani şi îşi trăieşte visul american la Timişoara. 99% dintre vizitatorii site-ului de proiecte de arhitectură şi design interior nu-şi închipuie nicio clipă că totul este realizat întrun apartament din România, o ţară pe care nici n-ar şti s-o arate pe hartă. Conţinutul este în engleză şi include cele mai pretenţioase proiecte de case oferite de arhitecţi din toată lumea, din Cambodgia până în California şi din Finlanda până în Australia. O vilă andaluză proiectată de arhitecţii unui studio londonez, McLean Quinlan Architects, era, miercuri, cea mai nouă postare pe site. Tot angrenajul, în care s-au adunat 10.000 de articole, e lucrat la trei laptopuri, de-acasă, de Cristian Micle şi de cele două ajutoare ale sale.


Citiţi mai mult: Ce poate face un student repetent din România? Să adune câteva milioane de dolari pe internet. Descoperiţi o poveste de viaţă incredibilă: Cristian Micle - Reportaj > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Ce-poate-face-un-student-repetent-din-Romnia-S-adune-cteva-milioane-de-dolari-pe-inter-100628.html#ixzz29fsIP6gj 
EVZ.ro 

Niciun comentariu: