marți, 29 septembrie 2015

Berbecul si motoreta ...

Biziday la defrisari-Zice Moise Guran într-un articol referitor la defrișările ilegale pe Digi 24 ca: ...." Interesant este că operatorii econo- mici atestați în domeniu

Merkel, extrema stânga, emigranții și Facebook-ul !!!

  Echivalentul extremei dreapta este extrema stânga, ma rog, nu știu dacă este corect termenul de echivalenta și în politica dar în sportul de echipa și în alte domenii este.
   Extrema stânga din politica europeana a creat un haos și o tensiune de neimaginat în urma cu câțiva ani, prin criza emigranților de acum și  încearcă prin metode care de care mai trăsnite sa domolească indignarea populației.
  Vor sa-și ascundă eșecul și incompetenta prin măsuri care uimesc și te pun pe gânduri încercând sa modifice funcționarea Facebook.
    Nu vi se pare ca face primul pas spre subordonarea politica a presei internaționale? 
   Extrema stânga alterează tot atât de mult societatea ca și extrema dreapta. Problema este sa nu stricam ceva ce functioneaza ci sa reparam ce este stricat, nu sa toleram ura rasiala dar sa nu o provocam.
    Acești asa ziși emigranți nu doresc decât în tarile unde au o protecție sociala buna, nu-i aud ca vor sa muncească, Care este s copul lor? Nu vor în tari ca Serbia, Turcia, Romania, Ei vor direct în Germania, Austria și Franța. Ei nu fug de război ci vor sa ajungă acolo unde se trăiește bine pe banii statului adică pe banii contribuabilului din statul respectiv și asta în cel mai fericit caz. Lăsați presa și Facebook-ul și cautați sursa reala a problemei, dacă aveți curajul...doamna Merkel !

luni, 28 septembrie 2015

Ascult si ma minunez


    Deputatul Remus Cernea cunoscut mai degrabă prin acțiuni bizare și nonconformiste, devenit un timp un susținător al tot ceea ce aduce aminte de USL, delirează în direct la un post de televiziune în favoare aducerii de emigranți în Romania. 
   Este opinia lui, sa fie sănătos, numai ca la un moment dat afirma nici mai mult nici mai putin ca știe el niște persoane care se ocupa cu asa ceva prin Serbia și Croatia cu care va lua legătura pentru a dirija probabil afluxul spre Romania, nu de alta dar sa putem intra și noi în Schengen în rând cu statele civilizate!
   De unde atâta compasiune pentru emigranții musulmani la domnul deputat...???  O fi rămas cuplat la valorile occidentale cu sponsori de la răsărit de pe timpul Pungestiului ...???    

marți, 22 septembrie 2015

www islam.ro

 


   Ca tot veni vorba de refugiați, s-a umplut lumea de articole și comentarii probabil cam vreo 50 de articole pe cap de musulman, ne băgam și noi în seama de la Ponta cu gardurile maghiare până la Oprea care le face corturi, de la Iohannis care le bâlbâie până la Băsescu care știe exact cum stau lucrurile dar nu mai are pârghii.

    Ca tot veni vorba partea cea mai amuzanta în aceasta tragedie e ca  trebuie sa-i aducem cu forța ca nimeni nu vrea sa vina la noi. 
   Ne islamizam de buna voie ca asa este în tradiția noastră sa fim primitori... primim musafirii în casa mare și noi dormim în sura !

duminică, 13 septembrie 2015

Klaus Iohannis trăiește...bine !

   Klaus Iohannis trăiește și drept urmare a ținut sa știm și noi acest lucru, trimițând pe Facebook  un mesaj parlamentului pentru a vedea reacțiile și a ști ce fițuica sa folosească la anunțata întâlnire cu aleșii neamului
  „Știu că oamenii își doresc legi mai clare, mai coerente, care nu se schimbă de pe o zi pe alta. Această așteptare va trebui să capete un răspuns din partea politicienilor”, se arată în mesajul lui Iohannis.
   Corecta abordare ar spune cineva dar noi nu credem în povesti, nu ca am fi necredincioși ci din contra credem și vrem binele acestei tari asa ca nu dam doi bani pe răspunsul pe care-l vor putea da actualii politicieni, corupți și conduși de lideri corupți, unul find chiar distinsul nostru președinte.
   O legislatie coerenta în sensul de a favoriza devalizarea  tarii, de a proteja interesul de grup, de a permite lovituri de stat ca în 2012 de a nu respecta referendumul popular pe tema numărului de parlamentari de a permite sa candideze la cea mai înalta funcție în stat unui om trimis în judecat și cu situația neclarificata juridic, NU DORIM...Repaus..
 

duminică, 6 septembrie 2015

Adrian Năstase la balon...șut și..și.. baraaaa !!!

 
   După meciul cu Ungaria , speculând dezamăgirea suporterilor romani, nu putini la număr, fostul mare căpitan al generației de aur, a corupției și sifonarii banului public, multiplu medaliat de justiția romana pentru întreaga sa cariera, domnul Adrian Năstase a încercat în aceste zile sa dea o mana de ajutor actualilor nominalizați la medaliile justiției,  taman printr-un fault din spate.
    Astfel în opinia lui Năstase, justiția a distrus fotbalul românesc. Nimic mai fals, de fapt... cartonaș rosu !
   Fotbalul romanesc și-a început practic declinul odată cu inventarea asa zișilor investitori, majoritatea băgați la înaintare de către oamenii din echipa domniei sale.

    Nu m-ar mira totuși ca juniorii sifonarilor din epoca de aur sa dea o ordonanța de urgenta în prelungiri, pentru legalizarea furtului în fotbalul de performanta, care sa ducă la reașezarea acestui sport pe principii agreate de domnul Năstase spre beneficiul lor și nu în ultimul rând spre mulțumirea alega... pardon, a suporterilor echipei naționale
  Asa sa ne ajute Dumnezeu!