luni, 17 decembrie 2012


Lasitate, dezonoare, iresponsabilitate, numele tau e Vasile Blaga! Si citeva sondaje

Lasitate, Dezonoare, Iresponsabilitate, Numele Tau E Vasile Blaga! Si Citeva Sondaje

Se spune: PDL a pierdut sute de primari în vară și de aia a pierdut acum 900 de mii de voturi. E o problemă aici. USL a cîștigat sute de primari în vară și nu a avut acum 900 de mii de voturi în plus acum, ba a avut cu 100 de mii mai puțin.
Se presupune că votanții ăia erau genul de cetățeni care se încolonează la vot dupa cum vrea primarul. Vorbim de electorat rural, captiv primarului și găletușelor, nu? De ce acest electorat, stăpînit acum de primari USL, nu se regăsește in scorul USL de la parlamentare? Ce s-a intimplat cu acest electorat dependent de ordinul primarului? De ce nu-l regăsim la USL? Unde a dispărut el?
În altă ordine de idei, trebuie să recunosc că m-a surprins lașitatea și lipsa de responsabilitate a lui Vasile Blaga și a echipei sale. Nu am fost niciodată fan al lui Blaga și echipei sale (celebrul BVB), ba dimpotrivă, dar nici măcar eu nu mă așteptam ca Blaga să fie atît de laș și de mic. L-am făcut caporal, însă îi retrag gradul. Caporalii au onoare. Soldații au curaj. Generalii au minte. Blaga nu are nimic. E doar un funcționăraș care țipă și dă cu pumnul în masă cînd e înconjurat de subalterni neputincioși, care înjură femei și sperie intelectuali cu ochelari, care vorbește de bărbăție, onoare și curaj, deși nici măcar nu are habar cum arată acestea, darămite să le fi avut vreodată.
Curajul, onoarea și responsabilitatea lui Blaga se rezumă la acuzații la adresa Monicăi Macovei, a lui Cristian Preda, Sever Voinescu, MRU, Boc, Băsescu sau pedeliștilor din teritoriu. Acum văd că el, împreună cu conducerea, analizează performanțele electorale ale teritoriului (!!!). Cum poți să te duci tu și să le ceri socoteală ălora din teritoriu, cînd tu ești un incompetent politic și loser electoral cum nu s-a mai văzut în PDL decît la Berceanu, Boureanu sau Cezar Preda? Cum să judeci tu filialele locale cînd partidul, sub conducerea ta, a luat 14% (FC și PNȚcd tot or fi luat 2%), cînd tu ai luat la tine în colegiu 24% (deși era colegiu-fief PDL), cînd tu nu ai reușit în viața ta să cîștigi o luptă electorală, cînd tu ai pierdut Bucureștiul, cel mai puternic fief PDL, în 2008, ceea ce a însemnat începutul sfîrșitului pentru partid? Fiindcă lumea uită că Bucureștiul a fost pierdut de președintele PDL București, Vasile Blaga, și de candidatul PDL la Primăria Capitalei, Vasile Blaga.
mai multe pe http://www.blogary.ro/

IN-GRID - TU ES FOUTU

https://www.youtube.com/

Laura Branigan - Self Control

https://www.youtube.com/

Taximetrist de la aeroport, te arde daca te crede strain

Cursa era de la Henri Coanda la Pullman ,aprox.12km, pe 14 Dec 2012. Curs EURRON = 4.49https://www.youtube.com/https://www.youtube.com/user/sexu2323

marți, 11 decembrie 2012

Distrugatorul PDL nu se preda



Dupa ce a tras dreapta in sant si a dat posibilitatea USL-istilor sa invadeze parlamentul intr-o proportie infioratoare, asemanatoare numai nazistilor, domnul Vasile Blaga nu se preda, vrea o reconstructie.
- Ai avut la dispozitie termenul de lupta legal,(campania electorala), probabil si foarte multi bani, logistica, oameni dispusi sa te ajute, si nu ai facut absolut nimic doar te-ai bazat pe faptul ca lumea vede ce prostii face Ponta, cat de nauc e Antonescu si cat de impotriva lor este Europa, acum la spartul targului, stai si te faci ca ploua in cel mai rusinos mod.
- D-le Blaga, demisia dumneavoastra este necesara si iminenta !!! Rugati-va de Dl Boc sa revina si sa salveze ce se mai poate salva din actuala Dreapta si din fostul PARTID DEMOCRAT.
- Va ascundeti in spatele deciziilor in unanimitate din forurile de conducere din partid si din conventie, dupa ce v-ati aliat cu Neica Nimeni cu tinta de a trece pragul electoral(in cazul nostru 14%).
-In viata, cand iti propui putin realizezi putin D-le Blaga.
-Cat despre ceilalti pot sa spun doar ca: Idealul mustei este balegarul.
Parerea lui Googu toocmai din Bucovina...

luni, 10 decembrie 2012

Scorul obtinut de USL la parlamentare face Casa Poporului neancapatoare. Vor urma ample lucrari de extindere a acestei cladiri:

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca viitorul Legislativ va avea 550 de parlamentari, cu 80 în plus fata de actualul Parlament, el aratând ca sala de plen are 501 locuri, fiind neîncapatoare pentru cei 550 de alesi. El a spus ca Parlamentul rezultat în urma alegerilor de duminica va avea 550 de mandate.
Dragnea a aratat ca este vorba despre 80 de mandate în plus fata de actualul Parlament.
conform : http://www.pesurse.ro/

duminică, 9 decembrie 2012

America din Suceava. Povestea lui Gavril Baies, romanul care si-a construit un "ranch texan" de peste o jumatate de milion de euro



Baies si-a construit insa o alta filosofie de viata: "America e unde ti-o faci tu, eu imi fac America la mine acasa".
Mestesugarul in lemn din Bucovina a muncit in Italia si-n Suedia decoratiuni din lem in casele bogatilor. Toti banii stransi in 10 ani, peste o jumatate de million de euro i-a bagat intr-un ranch pe care l-a ridicat in Botosana, judetul Suceava, in curtea casei lui bucovinene veche de 100 de ani.

Il cunoaste lumea pana in Suceava, Radauti si Gura Humorului drept "Americanu' de la Botosana" si umbla imbracat in cowboy pentru ca spune ca trebuie sa fii special si sa-ti faci un brand al tau, daca vrei sa reusesti. In barul lui texan auzi insa muzica country, ci lautari tigani din zona.

De cand cu libertatea, dupa comunism, poate in sfarsit sa umble imbracat in cowboy, nu de batos ce e, ci pentru ca are o intreaga filosofie de viata. Cand ceilalti din sat au inceput sa-si faca vile, sa puna termopene, beton si faianta, Gavril Baies a pastrat intacta casa batraneasca bucovineana veche de aproape 100 de ani si in spatele ei si-a intins un ranch texan.
Investitia totala: peste o jumatate de million de euro.
Sapte ani s-a perfectinat prin Italia. A facut mobile in casa unui fost pilot de Formula 1, decoratiuni prin baruri si restaurante. Dar lovitura a dat-o iarna trecuta, in Suedia, cand cineva de acolo i-a cerut sa-i scupteze direct pe exteriorul casei niste cai.


Tot ce a strans, a investit acasa, in satul lui. Cand bucovinenii incepeau sa-si ridice case noi, el a facut magazine cu materiale de constructie. Mancare, paine, lucruri pentru casa, tot la el gasesc. Cand a vazut ca-si cheltuiesc din bani la carciuma, a facut barul. El n-a stat cu mainile-n san de cand se stie.
Copii lui nu vor sa emigreze, pentru ca Gavril Baies a facut sa le placa acasa.
Sursa: Pro TV

sâmbătă, 1 decembrie 2012


Sute de tineri basarabeni au cerut, la Alba Iulia, unirea Basarabiei cu Romania

     
Sute de tineri basarabeni au cerut, la Alba Iulia, unirea Basarabiei cu RomaniaFoto: Arhiva
Peste 2.000 de persoane au asistat sambata, la Alba Iulia, la manifestarile organizate de 1 Decembrie. La eveniment au participat si cateva sute de tineri basarabeni, care au scandat pentru unirea Basarabiei cu Romania.
De asemenea, la evenimente au fost prezenti si opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana.

Manifestarile de la Alba Iulia dedicate Zilei Nationale a Romaniei si implinirii a 94 de ani de la Marea Adunare Nationala din 1 Decembrie 1918 au inceput, sambata dimineata, in centrul municipiului, unde Prefectura Alba a organizat un ceremonial de depunere de coroane de flori la statuile lui Iuliu Maniu si Ion I.C. Bratianu, dupa ce un ceremonial similar a fost organizat, vineri, de Primaria Alba Iulia.

Tinerii din Basarabia prezenti la Alba Iulia, majoritatea membri ai Federatiei Asociatiilor de Basarabeni din Romania, au scandat si au purtat pancarte prin care cereau unirea Basarabiei cu Romania.

Ei au afisat pancarte cu lozinci de genul: "Basarabia e Romania", "Unirea face puterea", "Basarabia pamant romanesc, "Romania, nu uita, Basarabia e a ta".

Alaturi de tineri, la Alba Iulia s-au aflat si reprezentanti ai Consiliului Unirii din Republica Moldova, organizatie constituita in 2012 cu scopul de promova Unirea cu Romania.

De asemenea, la manifestari au fost prezenti si zeci de opozanti ai proiectului minier de la Rosia Montana, care purtau pancarte cu mesaje de genul: "Aurul Apusenilor, Nu al Cotrocenilor", "Tradarea de tara in aur se masoara", "Uniti pentru a salva Rosia Montana" si au scandat "Salvati, salvati Rosia Montana".

Manifestarile de la Alba Iulia se vor incheia, sambata seara, cu focuri de artificii, parada facliilor si un concert in aer liber. 

Un american, mandru ca sunt roman

Mandru ca sunt roman: Un colt de rai ascuns - parerea unui newyorkez despre Romania Foto: Facebook/LKF - Perspectiva asupra Bucurestiului Prietenia romanilor, inteligenta celor care ne reprezinta peste hotare si devotamentul lor pentru tara unde s-au nascut, peisajele pitoresti si sarmul, toate acestea ii incanta pe strainii care ne viziteaza tara. LKF s-a nascut in Trinidad- Tobago, dar locuieste la New York, impreuna cu familia sa, de aproximativ o decada. Nu a putut, insa, sa nu ramana impresionat de Bucuresti, atunci cand l-a vizitat, acum un an. Prin prisma meseriei sale, a avut sansa sa calatoreasca in toata lumea, ca sa nu mai vorbim de viata de zi cu zi, pe care o duce in "Marele mar" al Statelor Unite ale Americii. Lucrand intr-o organizatie internationala, are si colegi romani, asa ca nu face parte dintre americanii care intreaba daca Romania este vreo insula. Dupa cum spune chiar el, stia dinainte sa ne viziteze tara, acum un an, de la colegi, cate ceva despre clima si despre felul cum sunt oamenii. Poate singurul pacat al romanilor este ca am inceput sa ne indoim de calitatile noastre, dar aceasta mentalitate trebuie sa dispara, crede LKF. Daca strainii ne vad ca pe "ceva cu totul special, ce poate nu mai exista nicaieri in lume", de ce nu ne-am simti si noi asa?http://www.ziare.com/media/mass-media/nou-pe-ziare-com-cele-mai-importante-stiri-in-cel-mult-10-minute-pe-telefonul-mobil-976034