vineri, 19 octombrie 2012

Sondaj de opinie.


Analistii GeoPol sustin intr-un raport ca lideriiUSL au pierdut procente importante de-a lungul acestei perioade, chiar daca sondajele ii arata ca fiind castigatorii parlamentarelor, imaginea luiCrin Antonescu si Victor Ponta fiind afectata foarte mult.
Chiar daca USL are in continuare o cota electorala ridicata, chiar dubla fata de Alianta Romania Dreapta, de cand au preluat puterea, liderii Uniunii pierd procente pe fiecare zi ce trece, spun analistii.

In ceea ce il priveste pe liderul liberalilor, Crin Antonescu, erodarea a fost cauzata inca de la inceputul lunii septembrie, odata cu simbolistica plecare de la Cotroceni, atunci cand presedintele Basescu si-a reluat mandatul de presedinte al Romaniei. Analistii GeoPol mai spun ca Antonescu si-a pierdut o parte din electorat si din cauza refuzului de a iesi din viata politica, asa cum a promis ca va face daca Basescu se va intoarce la Cotroceni.

Cat despre liderul PSD Victor Ponta, el nu prea a avut de castigat de cand a preluat conducerea Executivului, mai degraba actiunile de la Palatul Victoria l-au tras in jos. Analistii GeoPol sustin ca un prim punct ce a dus la pierderea increderii electoratului in Victor Ponta reprezinta numirile unor ministri incompatibili cu functiile detinute in cadrul Executivului si schimbarile pe care acesta le-a facut la numai patru luni de la instalarea in functia de prim-ministru, atunci cand mai multi ministri au fost schimbati. mai mault pe ;Ziare.com.

Nechifor este mai interesat de " era Flutur " decât sa facă ceva în jud. Suceava.




Nechifor: Greşelile lui Flutur la proiectele europene costă Consiliul Judeţean 2,6 milioane de lei

Vineri, 19 Octombrie 2012 (15:23:06)de 
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, l-a acuzat pe liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, că în perioada în care a condus administraţia judeţeană au fost cheltuite ilegal importante sume de bani din proiectele europene implementate în judeţ. Nechifor a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că la aproape toate proiectele cu finanţare europeană nerambursabilă au fost constatate nereguli, Consiliul Judeţean fiind obligat să returneze o sumă de aproape 2,6 milioane de lei (26 de miliarde de lei). Şeful administraţiei judeţene a explicat că aceasta este suma cheltuită ilegal la zece proiecte proiecte europene derulate în perioada în care Gheorghe Flutur a condus Consiliul Judeţean. „Vin din ce în ce mai multe corecţii la proiectele finanţate din fonduri europene nerambursabile pe care Consiliul Judeţean Suceava le-a derulat sub mandatul lui Flutur. Din păcate, aproape la fiecare proiect care s-a implementat apar astfel de corecţii, adică apar sume de bani care trebuie rambursate deoarece au fost cheltuite ilegal de fosta administraţie”, a spus Nechifor.


Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2012-10-19/Nechifor-Greselile-lui-Flutur-la-proiectele-europene-costa-Consiliul-Judetean-2-6-milioane-de-lei#ixzz29m6IlRF2

Acest aligator va bântui visele tale.


Antonescu Hitler pamflet HQ

FRATII PAUN-SIRBA DE LA VASLUI

joi, 18 octombrie 2012

Milioane de dolari dintr-o joaca pe internet. Descoperiţi o poveste de viaţă incredibilă: Cristian Micle


Cu șase ani în urmă, Cristian Micle se lăsase de două facultăți, n-avea un chior și debutase cu un blog anonim. Acum e milionar și are un motto: „Facultatea te prostește”


Să apari pe freshome.com te costă mii de dolari. Cele mai mari companii din lume își fac publicitate pe site-ul timișoreanului Cristian Micle

La 20 de ani s-a îmbogăţit dintr-o joacă pe  internet.Acum are  26, un cont cu multe     zerouri şi un site cu 400.000 de fani pe Facebook pentru care nişte americani sunt gata în orice moment să îi vireze în cont 2 milioane de dolari. Nu trece săptămână în care siteul să nu fie menţionat în Washington Post, New York Times sau alte publicaţii tari din toată lumea.
„Facultatea te prosteşte”
Freshome.com e cel mai în vogă blog de arhitectură al momentului. În ziua precedentă interviului, avusese 127.000 de unici şi aproape 4 milioane lunar, ceea ce pentru un site de nişă e uriaş. Cristian Micle are abia 26 de ani şi îşi trăieşte visul american la Timişoara. 99% dintre vizitatorii site-ului de proiecte de arhitectură şi design interior nu-şi închipuie nicio clipă că totul este realizat întrun apartament din România, o ţară pe care nici n-ar şti s-o arate pe hartă. Conţinutul este în engleză şi include cele mai pretenţioase proiecte de case oferite de arhitecţi din toată lumea, din Cambodgia până în California şi din Finlanda până în Australia. O vilă andaluză proiectată de arhitecţii unui studio londonez, McLean Quinlan Architects, era, miercuri, cea mai nouă postare pe site. Tot angrenajul, în care s-au adunat 10.000 de articole, e lucrat la trei laptopuri, de-acasă, de Cristian Micle şi de cele două ajutoare ale sale.


Citiţi mai mult: Ce poate face un student repetent din România? Să adune câteva milioane de dolari pe internet. Descoperiţi o poveste de viaţă incredibilă: Cristian Micle - Reportaj > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Ce-poate-face-un-student-repetent-din-Romnia-S-adune-cteva-milioane-de-dolari-pe-inter-100628.html#ixzz29fsIP6gj 
EVZ.ro 

Mitingul USL de pe Arena Nationala-văzut din alt unghi.

http://www.youtube.com/

miercuri, 17 octombrie 2012

Nechita şi Fenechiu, gata să „fure” Sucevei 8,7 milioane de euro



de 
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Cel puţin 8,7 milioane de euro, care în final ar putea însemna de două ori mai mult, adică în jur de 18 milioane de euro, sunt aproape de a fi redirecţionaţi dinspre Suceava spre Iaşi. „Furtul” este posibil ca urmare a influenţei pe care liderii PSD şi PNL Iaşi, Gheorghe Nechita şi Relu Fenechiu, o au la nivel central, aceştia reuşind să-i determine pe reprezentanţii Guvernului şi ai Ministerului Transporturilor să accepte Iaşiul într-o competiţie la care pierduse startul şi nu mai avea cum să recupereze decalajul creat. Este vorba de staţia intermodală de la Dărmăneşti, care are toate şansele să nu se mai construiască, banii pentru investiţia de la Suceava urmând să fie trimişi pentru un proiect similar la Iaşi.
Banii pentru acest tip de proiecte urmează să fie alocaţi în baza Programului Operaţional Sectorial Transporturi, iar într-o primă fază au fost cuprinse şase locaţii în care urmau să fie construite staţii intermodale. Este vorba de Timişoara, Braşov, Constanţa Port, Bucureşti, Olteniţa/Giurgiu şi Suceava. Cel puţin aşa prevedea Ordinul ministrului Transporturilor nr. 457/2011. Numai că, la scurt timp după ce amicii lui Gheorghe Nechita şi Relu Fenechiu au ajuns la Bucureşti în structurile de conducere ale Guvernului şi ministerelor, s-a produs şi schimbarea. Pe 30 august 2012 este emis Ordinul 1358 al noului ministru al Transporturilor, în care este introdus un nou punct. Acesta are următorul cuprins: „Zona Iaşi, amplasată rutier şi feroviar pe reţeaua centrală TEN-T; conectare la viitoarea autostradă Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni; beneficiază de existenţa infrastructurii de transport pe cale ferată largă, facilitându-se astfel legătura feroviară cu Republica Moldova, Ucraina şi Rusia”.
Mai mult, în acest Ordin 1358 Suceava nu este prinsă cu un cost estimativ al lucrărilor. Şi asta în condiţiile în care este depus la Ministerul Transporturilor încă de pe 15 decembrie 2011. Iar dacă cei de la Bucureşti nu au aflat valoarea proiectului, „Monitorul de Suceava” le poate transmite că se ridică la 8,7 milioane de euro. Şi asta după ce a fost întors de câteva ori de la Bucureşti şi s-au mai tăiat o serie de cheltuieli, suma iniţială a investiţiei fiind estimată la 18 milioane de euro.
Toate aceste manevre dau serios de gândit asupra viitorului staţiei intermodale de la Dărmăneşti, dar şi a modului în care sunt privite lucrurile de anumiţi politicieni cu funcţii de răspundere în judeţ, dar şi de parlamentarii care ar trebui să ne reprezinte la Bucureşti.


Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-10-17/Nechita-si-Fenechiu-gata-sa-fure-Sucevei-8-7-milioane-de-euro#ixzz29aFoyays

joi, 11 octombrie 2012

Un bebelus vrea să cânte Nicki Minaj!


si originalul :

Regizorul Andrei Serban: Tara e condusa de o adunatura de derbedei

Faimosul regizor roman de teatru Andrei Serban face un portret extrem de acid al scenei politice romanesti. Regizorul este revoltat de evenimentele politice din vara si de implicarea politicienilor in activitatea Institutului Cultural Roman.
"Mi-e greu sa spun ce rau imi pare de tot ce se intampla in Romania si mai ales de consecintele deprimante ale acestei rabufniri arhaice. Cine se astepta in anul 2012 ca o democratie poate fi pusa in pericol peste noapte? In mod sigur Anul Caragiale fost 'sarbatorit' in politica in vara asta din plin, mult mai intens decat in teatru: scena politica a aratat ca tara e condusa de o adunatura de derbedei fara un dram de constiinta. Mai mult pe: http://www.ziare.com/

DIANA SELAGEA -CAND ERAM COPIL LA TATA

joi, 4 octombrie 2012

Mark Zuckerberg - de astăzi suntem 1- miliard

Incepand din această dimineață, sunt mai mult de un miliard de oameni care folosesc Facebook în mod activ în fiecare lună.
This morning, there are more than one billion people using Facebook actively each month. If you're reading this: thank you for giving me and my little team the honor of serving you. Helping a billion people connect is amazing, humbling and by far the thing I am most proud of in my life. I am committed to working every day to make Facebook better for you, and hopefully together one day we will be able to connect the rest of the world too.
Sursa:https://www.facebook.com/Mark Zuckerberg.