sâmbătă, 31 martie 2012

SERIALUL DALLAS SE ITOARCE IN 2012

O continuare a celebrului serial Dallas va apărea în aceasta vara, cu fam Ewings , bogata familie din Texas, cu toate personajele celebre :JR, Bobby , Sue Ellen , etc , mai putin, Victoria Principal care se pare ca, din păcate, a refuzat sa se întoarcă în rolul lui Pam. Pentru aducere aminte:
De la stânga la dreapta, Victoria Principal, Ken Kercheval, Larry Hagman, Linda Gray, Howard Keel, Steve Kanaly. Rândul din faţă, aşezat, Priscilla Presley, Charlene Tilton, Donna Reed şi Susan Howard.
Sursa:daily mail.

Votul nostru -cel mai important


Filmuleț de animație prezentat mai ales pentru tineri , povestit și explicat de celebrități câștigătoare a premiului Grammy, artiștii John Legend, Glee`s Darren Criss, celebru blogger Perez Hilton și cântăreața R & B, Bridget Kelly. In film se vorbește de marea provocarea mileniului, ceea ce este interesant, important şi rece. De astfel, video se angajează într-o discuţie despre istoria votului în Statele Unite ale Americii și încearcă să ne explice importanta votului fiecăruia precum și permanenta preocupare ce trebuie sa o avem și pentru care trebuie sa luptam, dreptul la vot.
sursa:YouTube

vineri, 30 martie 2012

A murit soacra lui BASESCU.

EVZ anunța moartea mamei Mariei Băsescu la vârsta de 83 de ani . Soacra președintelui avea probleme cardiace.

Maradona aproape de o bataie cu fanii arabi.

"Diego Maradona, antrenor la Al Wasl, a fost aproape de a fi implicat într-o confruntare cu o parte a suporterilor echipei adverse, la sfârşitul unui meci cu Al Shabab din această seară. Al Shabab tocmai ia batut pe rivalii Dubai Wasl cu 2-0 pe Al Mamzar stadion atunci când se pare că prietena lui Maradona, Veronica Ojeda, a fost jicnita de către o parte a suporterilor locali. Maradona, s-au grabit apoi în tribuna, însoțit de un jucător de la Wasl, Juan Ignacio Mercier, a cărui prietenă a fost în aceeaşi situație, impreuna cu sotia lui Maradona, într-o încercare de a le scoate de acolo in siguranţă. O încăierare a izbucnit în zona rezervata pentru VIP-urilor care a fost rezolvata, in cele din urma de către personalul de securitate.
Sursa: You Tube

Lupu-și schimba parul dar năravul ba.

Pentru a ne demonstra încă o data despre seriozitatea și respectul lor fata de alegători și romani în general cei din USL l-au propus pe Robert Negoiță, candidat la primăria sectorului 3, contra candidatului PDL, primarul în funcție, Liviu Negoiță. Totul pentru a păcăli electoratul neatent și de a mai ciupi din voturile actualului primar. Dacă-i vei întreba ,vor răspunde ca treburile stau taman pe dos și asta tot din patriotism si respect pentru poporul roman.
Părerea lui Googu...

Cât v-a rezista Partidul Poporului ?

Ceea ce nu a prevazut Dan Diaconescu în toate calculele sale este un posibil faliment. Încercând o strategie electorala de victimizare a sa, de către "regimul dictatorial" actual din Romania, patronul OTV-ului, după modelul Voiculescu, "patron" al propriului partid și al propriului popor, a forțat mana CNA-ului, pentru a primi o pedeapsa aspra, Si după un alt model brevetat cu succes de Gigi Becali, în campania pentru europarlamentare, DD se și vedea în trăsura plina de voturi cu fraiele acestei nații într-o mana și cu fraiele justiției în cealaltă mana. Numai ca, după principiile unei economii de piața normala, la care mai devreme s-au mai târziu, tot trebuie sa te raportezi, indiferent pe ce principii și prin ce metode ți-ai ridicat hardughia (afacerea ori OTV-ul în cazul de fata) un asemenea anunț al CNA-ului, atrage după sine și alte probleme, de cele mai multe ori, fatale pentru afacere. In primul rând toți creditorii vor încearcă sa-și recupereze din timp banii, contractele de publicitate se vor sista, facturile curente vor fi foarte strict urmărite de emitenți, pentru o încasare cât mai urgenta , nu în ultimul rând statul, fiscul în general va produce o presiune mare de urmărire a plaților către bugetul statului. Doar câteva aspecte din mecanismul ce se declanșează de regula în asemenea momente ce cu greu le-ar putea face și cea mai solida banca. Asa ca nu m-as mira ca după deja anunțata insolventa sa urmeze prăbușirea unui imperiu, și a speranțelor de mărire ținând cont ca cei ce se gudura pe lângă Dan Diaconescu sunt mari iubitori profituri ușoare și funcții iluzorii. Toate au o limita și toți avem o limita, este o regula nescrisa , dar care funcționează întotdeauna și te aduce cu picioarele pe pământ, în momentele de rătăcire, când ți se urca mărirea la cap.
Părerea lui Googu tocmai din Bucovina.

Ca salteaua.

După modelul Occidental de a scoate gunoaiele în strada pentru a fi ridicate , niște saltele abandonate prin estul Londrei au atras atenția unor tineri pusi pe șotii autointitulându-se Walthamstow (neoficial), Consiliul de Turism, care au observat mai multe asemănări cu hainele purtate de câteva celebrități. Cele mai bune au fost puse pe pagina de Facebook.
Sursa:Daily Mail

Betivanii si drepturile lor.

In Marea Britanie se vor instala pe o perioada de sase luni ,cu ocazia Jocurilor Olimpice corturi pentru bețivani. Polițiști şi asistente medicale vor fi acolo pentru a oferi bețivanilor cesti de ceai, tratament medical şi sfaturi despre cum să ajung acasă. Acele corturi , va fi deschisă în fiecare joi, vineri și sâmbăta, pentru următoarele şase luni, între orele 18 și pana zori. Transferând ideea și la noi va trebui sa le acordam ajutor social și însoțitori speciali plătiți de primarii. S-a stimula economia de consum !!!
Sursa: Daily Mail

UN ZID IN FATA DEMOCRATIEI !!!

Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că opoziţia va renunţa la protestul parlamentar dacă prin plecarea din PDL a parlamentarilor de Caraş-Severin, apropiaţi de Sorin Frunzăverde, se va ajunge la o majoritate a USL la Senat iar Victor Ponta, a declarat,aproximativ același lucru, joi, că începând de luni USL va avea la Senat un vot în plus faţă de coaliţia aflată la guvernare, caz în care este posibil ca senatorii Uniunii să meargă la vot pentru a respinge anumite legi.
"La Senat, de două luni de zile nu a fost niciodată cvorum. Dacă ne luăm după calculul actual al hârtiei, avem majoritate. Domnul Geoană nu a votat nici cu cei de la putere, nici cu cei din opoziţie, iar faimosul senator Urban e vopsit - zice că e independent, dar ei îl numără la ei. Dacă ne luăm după cifrele oficiale, de luni, de când va face trecerea la USL senatorul de Caraş-Severin, vom avea un vot în plus. Nu vă ascund că mai sunt şi alţi senatori care ni se vor alătura", a spus Ponta.
El a adăugat că în mod cert senatorii USL vor fi prezenţi la toate legile legate de MCV.
"Având majoritate, este probabil să mergem şi la alte legi pe care vrem să le respingem"
a menţionat el.
Acesta poate fi un semnal clar pentru electorat ca opoziția merge în parlament numai dacă are majoritate , sa poată respinge legi. Se va inventa un slogan electoral nou , care va suna cam asa: Cetățeni, votați-ma pe mine candidatul "X" la senat, sa va reprezint interesele, numai dacă vom avea majoritate și-mi va permite dl. Ponta sa ma prezint în parlament. Aceasta regula inventata de Antonescu va persista mult timp dacă nu va fi reglementata de Constituție, majoritatea în ședința și opoziția în greva,( ca dacă nu ai majoritate ce rost mai are sa te prezinți la dezbateri ). Si ma întreb atunci care mai este sensul democrației și a votului uninominal, atâta timp cât cel trimis de cetățeni în parlament votează la indicația liderului de grup și se prezintă la ședințe numai dacă ii permite un președinte de partid ajuns și el cu chiu cu vai deputat de pe locul trei prin diferite calcule pentru ei inventate.
Parerea lui Googu .
sursa:Adevărul

joi, 29 martie 2012

Acatistul Maicii Domnului - Bucuria celor necajiti [ intreg ]

Acatistul Sfantului Acoperamant Al Maicii Domnului

Acatistul Sfintei Parascheva - Marian Moise [ intreg ]

Acatist de multumire - Slava lui Dumnezeu pentru toate [ intreg ]

Paraclisul Maicii Domnului (INTEGRAL) - Schitul Lacu, Muntele ATHOS

Icoane ortodoxe Maica Domnului

McClain Sisters - Rise (from Disneynature's Chimpanzee)

Urmăriţi clipul video pentru "Rise", de către Surorile McClain din filmul Disneynature "Cimpanzeu" în cinematografe 20 aprilie.

O IMAGINE CE FACE ÎNCONJURUL LUMII.

SPOVEDANIE
sursa:dailymail.co.uk

FRUNZAVERDE SE... USUCĂ ?

Încremeniți într-o ura crunta îndreptata împotriva PDL-ului, pentru ca ar fi executantul acțiunilor ticluite de Traian Băsescu, cei din opoziție ,mai cu seama PNL-ul, se aventurează vitejește, fără a sta prea mult pe gânduri, în acțiuni cu doza de risc foarte ridicat, mai degrabă o auto incurajare , mai pe romanește se îmbată cu apa rece. Ceea ce numesc ei lovitura de imagine, s-ar putea sa se transforme într-o piatra de moara,legata strâns de gat, care sa le mai taie din elanul pe care-l etalează în prezent. Primirea lui Frunza verde în PNL direct în funcția de vicepreședinte și candidat la Consiliul Județean, fără sa te intereseze, motivele pentru care "Ayatolahul" cum este cunoscut pe plan local Frunzaverde, a recurs la acest gest denota un amatorism și o superficialitate cu care nu știu ce succes mai poți pretinde în anul 2012. Cu un minim efort te poți documenta despre isprăvile acestui neisprăvit unele din ele prea bine documentate pentru a putea fi făcături, de exemplu:
http://www.jurnalul.ro/politica/viata-si-opera-lui-frunzaverde-ce-a-facut-baronul-de-caras-severin-in-ultimele-zile-de-ce-a-fugit-din-pdl-608336.
"
Viitorul candidat al USL la alegerile locale din Caraş-Severin a trecut, scârbit de partidul căruia i-a fost fidel întreaga sa carieră politică, în barca opoziţiei. Cu active şi pasive. Astăzi, ne ocupăm de pasivele lui Funzăverde, pe care le-am contabilizat cu fidelitate, în Jurnalul Naţional, în decursul anilor. Iată ce s-a întâmplat pe finalul stagiului său pedelist. Sâmbăta trecută, Sorin Frunzăverde a adunat conducerea PDL Caraş-Severin, dar şi foarte mulţi primari portocalii din judeţ, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie din Reşiţa. A fost o şedinţă cu scântei, ameninţări şi discuţii dure. “Ne-a umilit pe toţi. Ne-a făcut în fel şi chip, aşa cum face de fiecare dată. Şi, ca de obicei, era băut. Că despre asta i s-a dus vorba şi ştie toată lumea”, a declarat o sursă din PDL Caraş, prezentă la întâlnire. Problemele cu excesul de alcool ale lui Sorin Frunzăverde sunt de notorietate. De altfel, el merge regulat pentru controale medicale şi tratament la o clinică din Germania. În toamna trecută el a fost surprins pe un aeroport din Germania de reporterii Jurnalului Naţional chiar când se întorcea după o astfel de vizită medicală. Revenind la şedinţa de sâmbătă, Sorin Frunzăverde a avut un acces de furie după ce a văzut rezultatele sondajului intern, comandat de PDL, la nivel de judeţ. Spre deosebire de popularitatea de 50-60 de procente de până acum, sondajul indică că doar 12% dintre reşiţeni l-ar vota pe Sorin Frunzăverde pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean, iar la nivel de judeţ, procentul pe care l-ar obţine ar fi de 32%-33%, mult sub cel cu care este cotat Marcel Vela, de la PNL, în acel moment contracandidatul său pentru această funcţie. O altă problemă serioasă pentru seniorul pedelist este scandalul legat de privatizarea Moldomin. După arestarea judecătorul de origine cărăşeană Cătălin Şerban, vicepreşedinte al Curţii de Apel Timişoara, pentru o şpagă de 50.000 de euro, dată în Serbia pe filiera unor afacerişti ruşi, a ieşit la iveală că unele personaje implicate în afacere au legătură cu Sorin Frunzăverde. Unul dintre aceştia este Marian Mihăilă, fost ofiţer de Securitate şi SIE, prorector al Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa, este coleg de lojă masonică şi om de încredere al liderului PDL Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde, supranumit “Ayatollahul”. Fostul ofiţer avea sarcina ca planul de preluare a Moldomin de firma elveţiană să devină realitate. Ceea ce se traduce prin ajungerea societăţii sub un control discret al intereselor ruse, via cetăţenii sârbi, mascate în investiţii elveţiene. Acelaşi lucru s-a întâmplat în cazul unei alte societăţi importante din Caraş-Severin, fostul UCMR, a ajuns sub controlul unei alte firme elveţiene, INET AG, controlată de oameni de afaceri ruşi. Conform aceloraşi surse din PDL Caraş-Severin, fostul ofiţer Mihăilă a început să facă presiuni asupra lui Frunzăverde, afirmând că, dacă va fi cercetat sau audiat în cazul Moldomin, el va face publice şi alte matrapazlâcuri mai vechi, în care apar numele lui Frunzăverde şi ale altor afacerişti şi politicieni locali, poliţişti şi magistraţi din Caraş-Severin, Timiş şi Bucureşti. Un alt scandal legat de numele lui Frunzăverde, care are legături la Timişoara şi Arad, este falsificarea semnăturii primarului Timişoarei, Gheorghe Ciuhandu, şi a unor recomandări în fals. Societăţile “regelui asfaltului din Banat”, Georgică Cornu, au contracte cu CJ Caraş-Severin, semnate şi girate de Frunzăverde. Pentru o licitaţie din judeţul Caraş-Severin s-a descoperit acelaşi tip de falsificare a semnăturii primarului din Timişoara, tot pentru ca societatea Confort să primească diverse contracte de întreţinere. Mai mult, asociatul lui Cornu în grupul de firme Confort-Izometal-Magelan, Lucian Caraiman, a fost condamnat în dosarul “Electrica II” la cinci ani de închisoare. Pe cine mai ia “Ayatollahul” cu el în opoziţie? Cunoscut drept "Ayatollahul", Frunzăverde conduce cu mână de fier şi uneori cu nuiaua judeţul. Frunzăverde face jocuri la radio, face jocuri la mediu, face jocuri în poliţie, dar şi cu interlopi, face jocuri cu mogulii energiei, face jocuri cu personaje arestate pentru evaziune fiscală şi ia şi bani de la ei pentru consultanţă, face jocuri cu vânturi pe Clisură, face jocuri cu avioane sită. Şi mai mult, face jocuri pe la nunţi multe şi dese unde-şi ia fini şi-şi crează o încrengătură de famiglie precum văduva neagră. Pe finul Valentin Rusu ajuns deputat PDL după ce s-a scremut prin viaţă în Oţelu Roşu încheind asigurări de sănătate l-a pus şef la firma de drumuri a Consiliului Judeţean Caraş-Severin. În scurt timp, Rusu a pus-o la pământ şi s-a apucat de deputăţie. Tribunalul Caraş-Seve¬rin a decis la începutul lui mai 2010 deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva Drumuri şi Poduri. Printre cele trei firme care au cerut insolvenţa se numără şi Camand Impex SRL Reşiţa, deţinută chiar de un amic foarte bun, culmea, al lui Frunzăverde. Vânturile cărăşene au ajuns şi ele pe mâna lui Frunzăverde. Unul dintre oamenii de nădejde al acestuia este Omer Radovancovici, "Prinţul Clisurii", primarul comunei Pojejena. "Prinţul" a fost condamnat pentru implicarea sa în contrabanda şi traficul cu ţigări, dar cu toate astea Frunzăverde l-a susţinut în campania electorală. Aplecarea preşedintelui CJ Sorin Frunzăverde către energia vânturilor nu este deloc întâmplătoare. Sorana Monica, fata dumnealui, sălăşuieşte în Primăverii, în Bucureşti, şi este asociată la două firme de profil: Aqua Energie Regenerabilă SRL şi Centrala Aeroelectrică Semenic SRL. Unul dintre asociaţii Aqua Energie şi Centrala Aeroelectrică este Constantin Viorel Câmpian, profesor universitar şi secretar ştiinţific al Senatului Universităţii "Eftimie Murgu" din Reşiţa, unde rector este Doina Frunzăverde, nevasta preşedintelui CJ. Energia eoliană este o energie alternativă. În special în judeţul Caraş-Severin unde, dacă vrei să faci afaceri cu vânt, nu ai nici o alternativă, pentru că ţi se face imediat vânt tot de personaje puse pe căpătuială. Bunăoară, s-a descoperit că pe malul românesc al Dunării vântul bate cu atâta forţă, încât e păcat să sufle aiurea. Aşa că mai multe comune din zonă atent îndrumate de Consiliul Judeţean - CJ au pus la sfârşitul lunii septembrie 2009 bazele unei firme: Eoliana Caraş. CJ, condus de Sorin Frunzăverde, fost ministru al Apărării, al Mediului şi al Turismului, deţine 60%, restul aparţinând în mod egal unui număr de cinci primării, printre care şi Naidăş. Eoliana Caraş avea la rându-i 20% din Caraş Wind Park SRL, în care partenerul CJ este o firmă ale cărei rădăcini trec prin Luxemburg şi ajung la o cutie poştală din Panama. În octombrie 2009, Consiliul Local Naidăş a decis printr-o hotărâre ca terenurile comunei care sunt ţinta evaluării potenţialului eolian să fie puse pe tavă firmei Caraş Wind Park pentru o perioadă de doi ani, dar ceva i-a făcut pe edilii din Naidăş să anuleze această hotărâre după numai o lună. Printr-o nouă hotărâre, la 22 decembrie 2009, a fost aprobată asocierea în participaţiune cu o firmă din Timişoara: SC Creative Solutions Projects SRL, decizându-se totodată şi concesionarea pe o perioadă de 25 de ani a unor terenuri din domeniul public/privat al comunei către firma timişoreană. Absolut întâmplător primarul din Naidăş este membru PDL; Nicodim Bulzesc a fost europarlamentar PDL; primarul din Pojejena, Omer Radovancovici, PDL-ist şi condamnat la cinci ani pentru contrabandă cu ţigări; iar preşedintele Consiliului Judeţean, Sorin Frunzăverde, este vicepreşedinte PDL la nivel naţional. Creţu şi Banană doi flăcăi cărăşeni care şi-au schimbat numele de atâtea ori încât a trebuit să-şi modifice şi ziua naşterii ca să nu aibă crize de identitate. Creţu, pe numele lui Nechita Constantin Adrian, şi Banană alias Călimănescu Dan Sebastian Dorel, cunoscuţi interlopi din Reşiţa de fiecare dată când intră-n bucluc strigă numele lui Sorin Frunzăverde şi lasă să se înţeleagă că mai marele judeţului este îngerul lor păzitor, spre disperarea poliţiştilor. Poliţişti care oricum nu au decât să tacă mâlc, pentru că dacă se duc la mai-marii lor din Inspectoratul Judeţean riscă să-şi piardă slujba în loc să fie ajutaţi. Adrian Chebuţiu s-a re¬mar¬cat prin faptul că a împărţit UCM Reşiţa în mai multe firmu¬leţe şi a vândut masiv din activele acestor firme. Chebuţiu a înfiinţat în 2004 la Timişoara firma AC Management prin care s-a asociat cu firmele desprinse din UCMR. AC Management a fost apoi preluată de Forces Motrices France din Franţa, reprezentată de Dana Chebuţiu, fosta soţie a lui Adrian Che¬bu¬ţiu. Pe statele de plată ale AC management cu suma de 60.000 de ron s-a aflat şi Sorin Frunzăverde. În 2011 Chebuţiu a fost arestat de DNA pentru evaziune fiscală, complicitate la evaziune fiscală şi fals intelectual întro afacere de 60 de milioane de euro. Adjunctul Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, comisarul-şef Petru Şandru, a fost pus în funcţie la insistenţele lui Frunzăverde. Iar poliţia nu este singura instituţie judeţeană controlată de Frunzăverde. Că mai există unii poliţişti în România cărora le place să bată se ştie. Ciudat e că, împotriva aşteptărilor, bătăuşii poliţiei sunt tineri. Frustraţi care încearcă să-şi "arate" măiestria. Inspectorul Bogdan Şandru e şef la mascaţi. Tatăl lui, adjunct-şef la IPJ Caraş -Severin, iar naş îi este Sorin Frunzăverde, fost ministru al Apărării. Şandru a "corectat" doi tineri de i-a căpiat. Bogdan Şandru era în 2005 subinspector în cadrul IPJ Caraş-Severin responsabil de Poliţia rurală. Aptitudinile în dovedirea infractorilor din câteva comune cărăşene l-au propulsat în fruntea mascaţilor. E de prisos să mai spunem că a avansat ca Făt-Frumos, într-un an cât alţii-n trei. Avanasarea i-a mirat până şi pe sindicaliştii de la Pro Lex. Pro Lex este cel mai puternic şi cunoscut sindicat al poliţiştilor şi poliţiştilor de frontieră din România: "Fiul lui Petru Şandru, adjunctul inspectorului-şef, a fost numit şeful D.P.I.R. Caraş-Severin, la scurt timp după ce a ieşit de sub tutelă, deşi nu avea vechimea şi experienţa necesară ocupării acestei funcţii. Oare a contat şi faptul că este finul cunoscutului om politic Sorin Frunzăverde? O fi incompatibilitate între calitatea de rudă de gradul I şi cea de subordonat al tatălui său?". Chestia frumoasă este că şi Şandru cel bătrân se poate "lăuda" cu o carieră bună în poliţie. Militar de profesie, adjunctul poliţiei judeţului Caraş-Severin a intrat în poliţie în 1995, an în care a început şi facultatea de drept din Reşiţa. Timp de zece ani a lucrat la cabinetul diferiţilor şefi ai poliţiei judeţene, iar în 2005 a devenit şef, fiind responsabil de ordinea publică şi circulaţie. Spre ciuda altor poliţişti, care trag din greu şi care ştiu cât de greu este să ajungi într-o asemenea funcţie fără să fii înrudit cu oameni politici de vază. Acum vrea să-şi lase fiul într-o poziţie pe viaţă la Arme şi Muniţii, că deh s-a săturat omul de bătut cu pulanul, să treacă la arme. Drumul Caransebeş-Telescaun a fost reparat. De fapt, a fost furat. Patru milioane de euro au încăput în buzunarul clientelei boşilor de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Coşmarul cu nume de cod 608A, cum este cunoscut oficial, ar fi fost chipurile reabilitat. Adică, în octombrie 2009, Consiliul Judeţean Caraş-Severin a acordat lucrarea unei câştigătoare tradiţionale de licitaţii, faimoasa firmă Tehnocer din Nădrag care şi-a înfrânt cei zece rivali. Şi a pus astfel mâna pe aproape 4.000.000 de euro. Tehnocer este firma lui Dănuţ Măran, care rade tot ce prinde ca lucrări publice în judeţele Timiş şi Caraş, ca urmare a relaţiei cu totul speciale pe care o are cu cei doi baroni zonali şi fraţi întru partid, Ostaficiuc şi Frunzăverde. Administratorul firmei este Gheorghe Stoian, a cărui fiică e năşită de Frunzăverde. Doru Dinu Glăvan, evergreen-ul radioului bănăţean, nu pridideşte să ridice osanale zilnic la radioul public lui Frunzăverde şi să-şi menţină clanul din Radio Reşiţa pe spatele idolului său politic, Frunzăverde. Lupta pentru Radio Reşiţa este în toi, pentru că Glăvan urmează să se pensioneze, în locul său urmând a fi numit director interimar Mihai Anghel, redactor-şef la Radio Timişoara. La auzul acestei veşti, Frunzăverde l-a sunat pe Anghel şi l-a ameninţat că dacă nu refuză funcţia de la Reşiţa, va avea personal grijă "să zboare şi de la Radio Timişoara” CJ Caraş-Severin, cu voie de la Ayatollah, a construit într-o rezervaţie naturală protejată, sit Natura 2000, o cabană de Salvamont pe Semenic. Cabana e atât de mică, încât în ea ar încăpea toţi salvamontiştii din România la un congres şi ar mai rămâne loc şi pentru colegii lor salvamarii. Măgăria marca CJ din platoul Semenic nu e unică. Sub oblăduirea lui Frunzăverde, zona a fost parcelată, deşi face parte din Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului, pentru a face loc unui sat de vacanţă. Personaje cu greutate din judeţele Caraş-Severin, Arad, Timiş au concesionat terenuri acolo."
Daca doar o parte din acestea au ajuns pe la urechile DNA-ului ne putem imagina ce deranj va fi în tabăra lui Antonescu la un moment dat , dacă nu cumva se vor exprima cu sintagma " fostul prim vicepreședinte al PDL". Una peste alta, acest om a făcut un serviciu enorm PDL-ului și dacă mai sunt asemenea exemplare prin acest partid ar fi bine sa plece de-acum sub aripa protectoare a lui Antonescu, Voiculescu și Ponta

miercuri, 28 martie 2012

Cum se manipulează o nație, o tara cu...stanga

Daca în loc de americani spui roman .... „Interviul de mai jos a fost realizat cu un antrenat agent subversiv KGB: Yuri Bezmenov. El expune cei patru paşi folosiţi pentru a schimba gândirea şi comportamentul unei întregi naţiuni, de-a lungul generaţiilor si pentru a distruge o tara aruncand-o in criza. ED GRIFFIN: Purtăm o conversaţie cu Domnul Yuri Alexandrovici Bezmenov. Domnul Bezmenov s-a nascut în anul 1939 într-o suburbie a Moscovei. Este fiul unui ofiţer de rang superior din armata sovietică. A fost educat la şcolile de elită din Uniunea Sovietică şi a devenit un expert în cultura şi limba indiană. A avut o cariera strălucitoare la Novosti, care era, şi încă mai este aş putea să spun, arma de presă sau agenţia de presă a Uniunii Sovietice, dovedindu-se a fi, de asemeni, un paravan pentru KGB. A fugit în vest în 1970 după ce a ajuns total dezgustat de sistemul sovietic şi a făcut aceasta punându-şi viaţa în mare pericol. Cu siguranţă este unul dintre experţii de seamă din lume în legătură cu subiectul propagandei sovietice; dezinformări şi măsurile active ale KGB. ED GRIFFIN: Când sovieticii folosesc expresia “subversiune ideologica”, ce vor să exprime cu aceasta? YURI BEZMENOV: Subversiunea ideologica este un proces legal, deschis. Îl poţi vedea cu proprii tăi ochi. Tot ce are de făcut mass- media americană este să işi scoată bananele din urechi, să işi deschidă ochii şi ar putea vedea acest proces. Nu este nici un mister. Nu are nimic a face cu spionajul. Ştiu că obtinerea informatiilor prin spionaj pare mai romantică. Probabil de aceea producătorii voştri de la Hollywood sunt atât de innebuniţi după tipurile de filme gen James Bond. Dar în realitate activitatea principala a KGB-ului nu este deloc în domeniul inteligenţei. După părerea mea şi conform părerilor multor dezertori de calibrul meu, numai aproximativ 15% din timpul, banii şi forţa de muncă se cheltuie cu spionajul ca atare. Restul de 85% este un proces lent pe care noi îl numim subversiune ideologica, “măsuri active” sau război psihologic. Ce înseamnă în esentă este: să schimbi percepţia realităţii fiecărui american cum că în ciuda abundenţei informaţiilor nimeni nu este capabil să ajungă la concluzii înţelepte despre cum să se apere pe ei înşişi, familiile lor, comunitatea lor şi ţara lor. Este un mare proces de spălare a creierului ce se derulează foarte lent şi este impărţit în patru etape de bază. Prima etapă este demoralizarea. Durează între 15 şi 20 de ani pentru a demoraliza o naţiune. De ce atât de mulţi ani? Pentru că acesta este numărul minim de ani necesar pentru a educa o generaţie de studenţi în ţara inamicului tău expus la ideologia duşmanului său. Cu alte cuvinte, ideologia marxist-leninistă este pompată în creierele moi ale cel puţin 3 generaţii de studenţi americani, fără a concura sau a se contrabalansa cu valorile de bază americane, cu patriotismul american. Procesul de demoralizare în Statele Unite este în esenţă deja terminat chiar din ultimii 25 de ani. De fapt, este îndeplinit în totalitate deoarece demoralizarea atinge zone în care nici măcar tovarăşul Andropov şi toţi experţii săi nu au visat vreodată să aibă un succes atât de mare. În cea mai mare parte, procesul este desfăşurat de către americani asupra americanilor, mulţumită lipsei de standarde morale. Aşa cum am menţionat mai devreme, accesul la informaţia adevărată nu mai contează în zilele noastre. Un om care a fost demoralizat nu este capabil să evalueze informaţia adevărată. Faptele reale nu ii spun nimic, chiar dacă l-aş umple de informaţie, de dovezi adevărate, de documente şi fotografii. Chiar dacă l-aş lua cu forţa şi l-aş duce în Uniunea Sovietică şi i-aş arăta lagărele de concentrare, el ar refuza să creadă, până când va primi un şut în fundul lui cel gras. Când bocancii militari vor zdrobi, atunci se va trezi. Dar nu înainte. Aceasta este tragedia demoralizării. A doua etapă este destabilizarea. De data aceasta, subminatorului nu ii pasă de felul cum aplici consumul. Dacă mănânci junk food şi devii gras şi moale nu mai contează. Durează numai între 2 şi 5 ani pentru a destabiliza o naţiune. De data aceasta, ce contează sunt lucrurile esenţiale: economia, relaţiile externe şi sistemul de apărare. Şi se poate vedea foarte clar că în anumite zone… sensibile, cum ar fi apărarea şi economia, influenţa ideilor marxist-leniniste în Statele Unite este absolut fantastică. Nu mă gândeam acum 14 ani când am aterizat în această parte a lumii că procesul se va derula atât de rapid. Următoarea etape este, bineînţeles, criza; poate dura până la 6 săptămâni să aduci o ţară în pragul crizei. Se poate vedea în America Centrală acum; şi după criză, cu schimbarea violentă a structurii puterii şi a economiei, avem perioada de aşa zisă normalizare, care poate să dureze nedefinit. “Normalizare” este o expresie cinică, împrumutată din propaganda sovietică. Când tancurile sovietice s-au mutat din Cehoslovacia în 1968, tovarăşul Brejnev a spus: “Acum situaţia cu fraţii din Cehoslovacia este normalizată“. Acest lucru se va întâmpla şi în Statele Unite dacă le permiteţi tuturor nerozilor să aducă ţara în criză, să le promită oamenilor tot felul de bunătăţi şi paradisul pe pământ, să vă destabilizeze economia, să elimine principiul competiţiei libere de pe piaţă şi să instaleze un guvern de tip ‘big brother’ în Washington DC cu dictatori binevoitori ca Walter Mondale, care vor promite multe lucruri – fără să conteze dacă promisiunile sunt îndeplinite sau nu. De exemplu, stângiştii voştri din Statele Unite; toţi aceşti profesori şi toţi aceşti apărători ai drepturilor civile. Ei sunt instrumente în procesul de subversiune, doar pentru a destabiliza naţiunea. Când scopul este atins, nu mai este nevoie de ei. Ei ştiu prea multe. Unii dintre ei, când sunt dezamăgiţi – când constată că marxist-leninismul vine la putere – evident că se simt ofensaţi. Ei cred că ei vor veni la putere. Acest lucru nu se va întâmpla niciodată, bineînţeles; vor fi aliniaţi la perete şi împuşcaţi. Dar ei ar putea să devină cei mai acerbi duşmani ai marxist-leniniştilor când ajung la putere; şi acest lucru s-a întâmplat în Nicaragua. Vă amintiţi că majoritatea acestor foşti marxist-leninişti au fost ori închişi ori unul dintre ei s-a desprins şi acum luptă împotriva sandinistaşilor. S-a întâmplat şi în Grenada când Maurice Bishop, care era deja marxist – a fost executat de noii marxişti care erau mai marxişti decât el. La fel s-a întâmplat în Afganistan când Taraki a fost ucis de Amin şi apoi Amin a fost ucis de Karmal cu ajutorul KGB-ului. La fel a fost şi în Bangladesh unde Mujibur Rahman, un stângist foarte pro-sovietic a fost asasinat de tovarăşii săi marxişti-leninişti. Este la fel peste tot. Recapitulare. Cei patru paşi ai subversiunii sunt: demoralizarea, destabilizarea, criza, “normalizarea”… … după care… unii vor fi aliniaţi la perete şi împuşcaţi.”

Imbarcati-debarcati !!!

Militari americani imbarcati pentru Afganistan
sursa; mail online.

BALUL GOSPODARILOR LA BOTOSANA 2012 - NICULINA STOICAN 02

BALUL GOSPODARILOR LA BOTOSANA 2012- NICULINA STOICAN

Blair s-a pozat cu Ponta.

Blair s-a pozat cu Ponta pentru o căruța de euroi, plătiți de o fundație, care nu are nimic în comun cu specialistul număru unu în asemenea organizații , cu origini maghiare și cu domiciliu peste ocean. Nu știți care ocean? Oceanul Atlantic, pe care l-a trecut Ponta, nu demult, iar de când s-a întors, toată europa și nu numai i-l slăvește. Nominalizat ca “Tanar Lider al Lumii”, sau ceva de genul asta, la Forumul Economic Mondial de la Davos (Young Global Leader of World Economic Forum) , vizitat de Blair , apropiat de Tokes ,cu declarațiile de la Cluj de autonomia Transilvaniei, “Transilvania trebuie să aibă o reprezentare regională şi specială” împachetata sub forma “descentralizării politico-economice”, . Sunt câteva dintre acțiunile coerente ale lui Ponta , împins de la spate de mentorul sau spiritual de pe plan local, Adrian Năstase. Acesta din urma posta pe blogul sau în 2008 un articol din care redau un fragment "– a fost desemnata, impreuna cu Tony Blair si cu mine, la Davos, in 1993, intre cei 200 de ”tineri lideri mondiali pentru lumea de maine”). Conferintele pe teme de “progressive governance” au fost lansate in 1999 iar principalele reuniuni s-au tinut la Washington, Berlin, Stockholm, Londra, Budapesta, Johannesburg. Eu am participat la cele organizate in 2003 si 2004 la Londra si Budapesta". Din Hotnews aflam și câteva condiții pe care trebuie sa le îndeplinească un candidat la "Young Global Leader of World Economic Forum": Candidatul trebuie sa aiba un palmares bogat de realizari si o bogata experienta de leadership. De obicei, acest lucru înseamnă 5-15 ani de experienţă profesională remarcabilă şi o indicaţie clară ca doreste sa joace un rol de lider important pentru tot restul carierei sale.A demonstrat un angajament de a servi societatea, în general, prin contribuţii excepţionale, şi să aibă o perspectivă globală. La o analiza simpla vedem ca Ponta îndeplinește sigur condiția cu vârsta , altfel
cei din forumurile economice mondiale vor avea o mare dezamăgire, dacă-și pun speranța în ceva de ciupit de prin Romania, dacă nu o fi doar un serviciu întors unui prieten vechi, astăzi bântuit de procese, în așteptarea unor sentințe care s-ar putea sa fie crunte. In rest Ponta nu se dezminte, și nu pierde ocazia de o lua pe arătura atunci când nu are discursuri pregătite în consonanta cu cei ce-l orientează, iar presa noastră centrala nu sesizează, decât cu mici excepții, aceste aspecte ,probabil tot din dragoste pentru aceste fundații și fondatorul lor.
Părerea lui Googu tocmai din Bucovina !!! .

Waka Waka (This Time for Africa) (The Official 2010 FIFA ...

Frunzaverde de partid !!!

Sorin Frunzaverde pleacă. Pentru cei care au mai analizat bucătăria PDL nu este chiar asa o mare surpriza . Frunzaverde a fost veșnicul nemulțumit, mai mereu opozantul a multe reforme, oricum a făcut nota discordanta de multe ori. De aici din Bucovina plecarea lui se vede ca un lucru benefic PDL-ului, mai ales ca vine oarecum din timp și unul din greii partidului care pana acum și-au protejat imaginea publica, s-ar putea implica în reorganizarea organizației locale în Caras Severin, Poate chiar Vasile Blaga. Asta dacă nu se va răzgândi maine Frunzaverde după ce se va confrunta cu efectul anunțului de astăzi asupra USL-ului și în particular a PSD-uLui. Probabil aceasta intrând în planul de atac, facem zarva , așteptam o zi vedem ce se întâmpla apoi luam hotărârea, în funcție de cum bate vântul, frunza verde. Pana la urma caracterele se atrag și cei care culeg voturi numai cu alocări de fonduri înainte de alegeri, și nu sunt în stare sa explice oamenilor crizele, reformele și toate greutățile , se strâng grămada. Politica forței se duce doar în PNL. In PDL se duce o politica a intelectualului dacă ar fi sa ne luam după europarlamentaru Cristian Preda, care nu apreciază o eventuala candidatura a lui Silviu Prigoana la București asemuindu-l mai mult cu Gigi Becali și Irinel Columbeanu. Oare votanții PDL sunt numai profesori , mai ales universitari? Oare președintele Băsescu, pentru care am înțeles ca domnul Preda s-a înscris în PDL, nu are nimic în comun cu candidații la care a făcut referire. In logica domniei sale ar trebui ca toți candidații PDL sa aibă studii superioare, probabil și toți membrii PDL la fel. Nu-mi rămâne, după douăzeci de ani, decât sa votez eventual cu partidul poporului, pentru ca nu am studii superioare. Poate în lecturile sale, domnul Preda, a auzit de răspunsul dat de Lăpușneanu boierului Motoc:" prosti da multi". Voturile sunt la fel și a celui cu patru clase și a celui cu mai multe clase, au aceeași culoare și aceeași greutate. Democrația presupune ca trebuie sa-l respectam și pe cel mai putin educat dacă are în spate votul popular.
Părerea lui googu tocmai din Bucovina.

joi, 22 martie 2012

HORA MUZICUTELOR

Nicolae Cretu - Foaie verde cinci chiperi

SHANTEL - BUCOVINA ORIGINAL

folclor _01 Basarabia - TUDOR UNGUREANU

Maria Ilutz si ansamblul etno folcloric Stefan Voda din Capriana Republica Moldova

Din Suceava-n Radauti si mai sus la Cernauti -Maria Iliut

Bromance (Official Music Video)

Toma Caragiu Fabula

"Copacul care face ciori" - O. Cotescu si A. Calugareanu

Valeriu Sterian -- Amintire cu haiduci

Ada Milea- Ratata

Ada Milea - Andreea (studio)

BASARABIA PAMANT ROMANESC

marți, 20 martie 2012

niculina stoican la botosana 2012

bal la botosana

Balul Martisorului Botosana 4.03.2011 partea 1

Balul Gospodarilor Botosana 2012

Lucrari de primăvara in gardina de trandafiri.

Tăierile de primăvară în uscat ale trandafirilor reprezintă una dintre cele mai importante lucrări care se execută la trandafiri. Momentul optim pentru tăierea trandafirilor în primăvară când seva începe să circule, lăstarii şi mugurii încep să se umfle şi se poate observa gradul de degerare a tufelor. Cel mai bun moment pentru tăieri este după 20 martie-începutul lunii aprilie în funcţie de evoluţia condiţiilor de mediu. Prin tăieri la trandafiri se urmăreşte : - întinerirea tufei prin suprimarea ramurilor epuizate, îmbătrânite, slabe sau rău plasate ; - stabilirea unui echilibru între rădăcini şi partea aeriană ; - formarea ramurilor pentru înflorire în anul viitor ; - o înflorire bogată şi echilibrată de la an la an. Indiferent de specia şi de soiul de trandafiri, mai întâi trebuie să se facă tăieri de aerisire, apoi tăieri de echilibrare a părţii aeriene şi tăierile de reîntinerire. Prin tăierea de aerisire sau de rărire şi curăţire se înlătură ramurile uscate, bătrâne, bolnave, subţiri. Se vor înlătura ramurile prea dese din interiorul tufei care împiedică pătrunderea luminii din interiorul tufei care împiedică pătrunderea luminii în interior din care cauză lăstarii înfloresc slab. Se vor înlătura ramurile rău plasate. Tăierea de echilibrare se va aplica ramurilor în vederea stabilirii unui raport între creşterea lemnului şi înflorirea trandafirilor. Aceste tăieri se fac în scopul producerii de flori şi se execută în tot timpul perioadei de vegetaţie pentru obţinerea de lăstari floriferi. Tăierea de reîntinerire se execută în scopul reînnoirii ramurilor din tufă, la 1-2 muguri bine formaţi de la bază. Se poate executa în două etape : se taie jumătate din ramuri primăvara devreme şi restul se taie după ce au trecut florile. La început se vor tăia ramurile mai groase. Această lucrare se execută odată la 5-10 ani. Tăierile se aplică diferenţiat conform cu particularităţile biologice ale soiului şi scopul urmărit. Tăierea trandafirilor din grupa Thea hybrida se face în primul an de la plantare la 3-4 muguri cu 4-5 ramuri (în vârf fiind mugurele orientat spre exterior). Înălţimea de tăiere deasupra solului diferă de la soi la soi. Dacă lăstarul este slab dezvoltat se lasă doar un mugur, dacă este mai gros se lasă mai mulţi muguri pe lăstar. In anul următor, tufele se taie asemănător lăsând pe lăstari 3-4 muguri şi 4 lăstari. Aceasta înseamnă creşterea treptată a înălţimii tufei cu 10-15 cm în fiecare an. Nu trebuie omis faptul că în fiecare an se taie 1-2 lăstari lăsând un singur mugur (cep) asigurând astfel o creştere abundentă de la bază. In anii următori se repetă acest tip de tăiere. Tufele să nu aibă ramuri mai vechi de trei ani. Lăstarii se taie deasupra mugurelui situat către exteriorul tufei pentru a reda tufei un port larg şi o aerisire suficientă. Suprafaţa de tăiere să fie în plan oblic la 0,5 cm deasupra mugurelui astfel ca apa de ploaie să nu se scurgă peste mugurele pornit (situat în partea superioară a planului oblic). Tăierea să nu fie nici prea oblică pentru că pericolul de uscare a mugurelui creşte. La trandafirii de grădină, la Polyantha şi Floribunda, având în vedere utilizarea lor pentru decor, se urmăreşte obţinerea unei înfloriri abundente şi uniforme. In primul an tăierea se face la 3-4 muguri cu 4-5 ramuri, cu mugurele din vârf situat la exterior. In anii următori se lasă pe tufă 3-6 ramuri, cu 4-8 muguri în funcţie de capacitatea de lăstărire a soiului şi de vigoarea ramurilor. Deoarece dezvoltarea este mai abundentă toamna, de la bază pornesc lăstari groşi purtând buchete mari de flori. Scopul tăierilor pentru aceşti trandafiri este producerea în fiecare an a unui număr mare de lăstari. Lăstarii mai vechi sau mai slabi trebuie tăiaţi la 1-2 muguri (cep), pentru a asigura creşterea noilor lăstari în anul următor. Deci toţi lăstarii tineri şi viguroşi trebuie scurtaţi mai puţin şi toţi lăstarii slabi sau mai în vârstă de 2 ani trebuie tăiaţi mai sever. Lăstarii care se dezvoltă pe ramurile scurtate mai puţin, înfloresc mai timpuriu decât lăstarii de la ramurile tăiate mai sever, în schimb aceştia produc lăstari puternici care înfloresc toamna târziu. Tăierea trandafirilor urcători. Înflorirea la trandafirii urcători are loc pe lăstarii cei mai puternici care s-au dezvoltat anul precedent pe ramuri. Se va urmări ca prin tăieri repetate să se obţină permanent ramuri noi care să fie pe toată lungimea cu lăstari floriferi. Datorită faptului că aceşti trandafiri urcători prin creşterea lor sunt destinaţi să îmbrace anumite suprafeţe verticale, se vor alege şi se vor forma ramurile de prelungire care vor servi ca schelet în aşa fel încât fiecare să dea lăstari mai mulţi ca să înflorească. După plantare se vor reţine la fiecare tufă un număr strict necesar de ramuri (4-6-8), care se vor tăia de lungimi în raport cu dezvoltarea lor de la 0,60 m la 2,0 m, pentru a forţa ca pe lungimea lor să se îmbrace cu lăstari pe care continuu îi vom tăia şi forţa să dea flori cât mai multe. Ramurile de prelungire (schelet) se vor palisa orizontal, altele arcuit pentru a le forţa să formeze cât mai mulţi lăstari floriferi. Pentru a simula formarea de ramuri noi se fac tăieri scurte (cep) către baza plantei: tăierea uşoară a ramurilor lungi, etajat la cei palisaţi vertical şi scurtarea lăstarilor floriferi laterali înseriaţi pe acestea. La trandafirii urcători se înlătură cu desăvârşire lemnul mai vechi de trei ani, care este degarnisit precum şi lăstarii de prisos care strică aspectul tufei. Pentru tăierea trandafirilor trebuie să se folosească foarfeci, bricege sau fierăstraie foarte bine ascuţite pentru ca tăietura să fie netedă şi să se vindece repede, să nu se strivească lăstarul. Tăietura se face întotdeauna la 0,5 cm deasupra ochiului orientat exterior. Dacă se taie prea lung, rămân cioturi şi este inestetic. Sursa Agroazi

The Shins - New Slang

Neon Trees - 1983 (Live 2012)

luni, 19 martie 2012

Romania o-poziție la "mișto"!!!


Este trist , dar adevarat. Sa vezi ce opoziție are puterea actuala din romania nu poți decât sa fii foarte dezamăgit. Înțeleg prin democrație o competiție a valorilor, a ideilor, a ideologiilor, a faptelor, a rezultatelor, a realizărilor și nerealizărilor, în schimb democrația noastră originala e umpluta cu de toate . Avem un partid PDL, care vrea sa facă ceva dar o face extraordinar de stângaci, un UDMR ca un copil răsfățat care nu știe ce hataruri sa-și mai facă, un UNPR în căutare de identitate cu mai multi membri cu un trecut dea dreptul iritant, o umbra a PSD-ului de alta data, intrat la remorca PNL-ului și acesta la rândul lui imobilizat de incapacitatea lui Antonescu de a se trezi la realitate. S-au so trezi când o vrea . dacă va vrea. PC-ul nici măcar nu-l pun la socoteala, el e un fel de parazit, măcar dacă ar fi ca vâscul, sa poarte noroc ,dar el nu aduce decâts false iluzii unor lideri care s-au uitat prea mult la televizor când erau mici și au impresia ca dacă te vezi pe ecran zi și noapte, sau dacă te periaza niște roboti ce funcționează pe baza de euroi , te apreciază și electoratul ,implicit, lasă totul deoparte în ziua votului , se repede cu stampila pe mult izbăvitorul pătrățel cu sigla partidului de pe buletinul de vot. S-a faci opoziție la mișto ,este sfidător la adresa tarii în numele căreia, iți pui speranța ca o vei reprezenta ,la adresa poporului pe care speri ca-l vei conduce la un moment dat. Sa mergi la întâlnirea cu președintele tarii, indiferent cum o fi acesta, prost , șchiop, chior, totuși președintele unei tari democratice , ales democratic, sa-ți propună postul de prim ministru si tu sa nu sesizezi aspectul , sa nu ai nici o reacție , sa nu spui la ieșirea de la consultări nimic este incredibil. Ca nu ți-a plăcut tonul. Sa vina cineva la mine sa-mi propună o funcție pe care o visez tot timpul și eu sa-i reproșez de ce nu și-a potrivit bine cuvintele ,ar fi o idioțenie incredibila . Aceasta șansa apare o data în viata ,este provocarea, ce poate fi încununarea unei întregi cariere de politician, este o datorie a oricărui lider de partid sa-și aducă membri partidului sau în funcțiile de conducere și sa-și etaleze măiestria și priceperea, din fruntea tarii . Sa spună uite, aici asa trebuia făcut sau aici altfel trebuia reparat, dar tu sa nu ai nici o reacție de orgoliu. Alti au renunțat la funcții mai bine remunerate și mai confortabile unele chiar din străinătate pentru o asemenea provocare. Asta înseamna ca nu ești pregătit sa fii conducător. Conducătorii trebuie sa fie pregătiți tot timpul pentru orice oportunitate. De regula conducătorii, din cele mai vechi timpuri ,chiar din preistoric sau din jungla dacă vreți, sunt cele mai puternice și reprezentative exemplare , care-și impun respectul prin lupta și prin realizările și aspirațiile înalte pe care le etalează , prin seriozitatea cu care reușesc sa mobilizeze cât mai multi simpatizanți și prin dorința permanenta de a fi învingător sau, primii. Si cum iți poți dovedi capacitățile tale , dacă nu cumva sunt epuizate deja , mai bine decât dintr-o funcție înalta a statului roman. Dar când te pornești la lupta cu oameni care nu au profil de câștigător, care întotdeauna s-au clasat pe locul trei din indiferent câți candidați eu fost , nu știu cum sa câștige, nu știu sa negocieze, când sa pluseze sau când sa cedeze, nu au autoritate nu au competenta , le cade pălăria pe ochi și îs orbiți de o ura care le trădează inteligenta și care mai cred ca a-și etala ura în fiecare zi este suficient sa ajungi președinte, este evident ce rezultat va fi. Au pierdut marea șansa de a scăpa de Băsescu, din cauza pălăriei. Nu se poate invoca nici o scuza. Propunerea a fost evidenta pentru toată lumea ,plus ca se putea negocia o eventuala renunțare la o parte de mandat prezidential. Ce și-ar putea dori mai mult o opoziție din orice stat din lumea aceasta. Numai asa putea Antonescu atrage prezidențialele mai aproape de nevoile lui, mult prea aproape probabil. I-și imaginează Ponta ca va ma fi nominalizat vreo data de Băsescu? Cred ca se înșeală .De Antonescu, când ? In 2014? Poate atunci vor avea alta abordare. Dacă un partid încă-l mai poți conduce prin teroare sau prin dat afara pe oricine ridica pliscu , și nimeni nu are tupeul sa zică nimic din varii motive cu o țara este altceva. Aici asemenea apucături se încadrează în stilul dictatorial, care nu mai prinde la nivelul timpului actual, iar mistocareala și falsa atitudine se taxează. Dacă mai crezi ca poți prosti lumea cu astfel de atitudine bazându-te pe sondajele de opinie oferite generos de tot felul de institute care pentru bani și pentru a-și păstra clienții, le spun ce vor ei sa audă? Sa nu-ți dai seama ca la fiecare sondaj sunt 35-40% nemulțumiți care nici într-un caz nu pot fi votanți USL decât într-o foarte mica măsura , ei fiind votanții PDL-ului care au fost dezamăgiți sau neîndreptățiți dar care la momentul "0" cu buletinul de vot în fata și cu alternativele mai bine definite s-ar putea sa-și zică : " măcar ăștia au fost mai serioși , au muncit mai mult și și-au asumat responsabilitățile chiar dacă au mai greșit". Știu ca se poate invoca ca puterea a fraudat voturile, ca nu corespund cu sondajele dar atunci va fi prea târziu. Motivele sunt făcute pentru a-ți ascunde incompetenta . Dar pentru o alianța condusa de un om care o singura data s-a trezit la timp , când a ajuns președinte de partid , și atunci împins de la spate de către alții nu este nici o mirare. Fiecare pasare pe limba ei piere. Chiar ma gândeam când ma uitam la sondajele lor de 60% , ăștia ce gafa majora vor face ? Când stai prost în sondaje te chinui sa mai crești un pic ,dar când te vezi tu cu ditai 60 și % te crezi Dumnezeu , și după modelul brevetat de Geoana dai cu oiștea în gard dacă nu mai devreme ,chiar în seara dinaintea alegerilor. Cine știe ce ne mai rezerva viitorul?!
Părerea lui Googu, toocmai din Bucovina.

sâmbătă, 17 martie 2012

Crin Antonescu ne lămurește cum stau lucrurile.

„ Pentru reducerea numărului de parlamentari avem un proiect de lege pregătit. Putem să-l aprobăm şi mâine. De fapt, luni, dacă vor, ne prezentăm în Parlament şi rezolvăm această parte a problemei. În rest, vom schimba Constituţia când vom avea un parlament pe deplin legitim", a precizat, vineri seară, la Ploiești Crin Antonescu. Dupa luminata lui gândire parlamentul romanei nu este legitim. Din ce motiv nu prea înțeleg. In Constituția României spune cam asa: " Art. 63 al (1) Camera Deputaţilor şi Senatul sunt alese pentru un mandat de 4 ani, care se prelungeşte de drept în stare de mobilizare, de război, de asediu sau de urgenţă, până la încetarea acestora." Si atât. Nu se face nicăieri alta referire . La art. 70 al (2) " Calitatea de deputat sau de senator încetează la data întrunirii legale a Camerelor nou alese sau în caz de demisie, de pierdere a drepturilor electorale, de incompatibilitate ori de deces." Nici de aici nu intelegem ca ar fi ceva in neregula. Nicaeri nu se precizează ca unu sau mai multe sondaje de opinie ar avea relevanta electorala cu schimbarea compoziției parlamentului. In logica aceasta, dumnealui se crede de pe acum președinte si nu-i rămâne decât sa topae după prezentarea fiecărui sondaj de opinie, comandat de supușii ai USL -ului și realizat de apropiați ai acestora, pentru menținerea stării de confort iluzoriu, a lor si a militanților lor. In realitate, cu fiecare zi ,cu fiecare atac ,cu fiecare declarație, domnia sa se îndepărtează tot mai mult de anul 2014. In alta ordine de idei pentru a respecta rezultatul referendumului nu poți sa reduci numărul de parlamentari fără sa faci parlament unicamaral si acest lucru nu este posibil fără modificarea constituției, pentru ca tot acolo scrie la art 61 al (2) Parlamentul este alcătuit din Camera Deputaţilor şi Senat. Tot in cadrul aceleiasi conferinţe de presă domnul Antonescu mai zice; “ Actuala putere, prin toate vocile ei, nu dorește sa vorbească despre gestiunea problemelor tarii, despre marile probleme din sănătate, din educație, din economie, din administrație, din sistemul de ordine publica, nimic ”, dar eu vad ca alții sunt aceea care nu vor sa discute nimic, in afara de alegeri anticipate și demisia nu știu cărei doanmne (la cat sunt de bărbați )de la conducerea camerei deputatilor.
In rest vorbim discuții, sa fim si noi acolo zilnic (pe micul ecran) fără sa realizam ca s-au schimbat vremurile, actori ,discusurile si vom ajunge la un moment dat în fata realități,cu ochii mari cat cepele și cu o fata de scolar prins cu temele nefăcute. Pățania lui Mihai Gidea din seara interviului deacum celebru cu MRU ar trebui sa fie suficienta pentru cineva cu scaun la cap. Singurul care a intuit ceva totuși este Ponta, cu unele momente realiste in discurs, dar este adus imediat cu picioarele pe (era sa spun pamant) terenul pregătit cu atata truda de Antena 3 și nu în ultimul rând, de gelozia lui Antonescu.
Parerea lu`Googu!

Bob Marley - No Woman No Cry 1977

We Take Care Of Our Own - Bruce Springsteen

vineri, 16 martie 2012

Republica. Moldova are președinte.

Judecatorul Nicolae Timofti, reprezentantul Aliantei pentru Integrare Europeana (AIE), singurul candidat in cursa pentru presedintia Republicii Moldova, a reusit sa stranga cele 61 de voturi necesare pentru a ocupa cea mai inalta functie in stat, informeaza Unimedia. Din cele 62 de voturi exprimate, el a fost ales cu 62. Scrutinul urmeaza sa fie validat de Curtea Constitutionala, pentru ca procesul sa ia sfarsit. Nicolae Timofti a sustinut, vineri, prima cuvantare dupa alegerea sa in functia de presedinte al Republicii Moldova. "O sa aparam cooperarea intre puterile din stat, conform Constitutiei", au fost cuvintele noului presedinte moldovean. Republica Moldova nu a avut presedinte mai mult de 900 de zile, dupa ce, pe 11 septembrie 2009, presedintele Vladimir Voronin si-a anuntat demisia. Interimatul a fost asigurat de Marian Lupu, din 30 decembrie 2010.Sursa: Ziare.com Autor: Ana Ilie

Ilie Micolov -Fata de la tara

Trance Top 10 pentru februarie 2012 cel mai bun mix

Swedish House Mafia - Greyhound

The Ting Tings - Day To Day

joi, 15 martie 2012

miercuri, 14 martie 2012

STIRI ANTENA 1 cu Mirela Bugetara.!!!

Interviu cu Mirela Bugetara de pe Antena 1

AC/DC - It's a Long Way To The Top (If You Wanna Rock N' Roll)

AC / DC - ROCKER -(NEBUNEALA)

Lepa Brena - Cik, Cik Pogodi

Suparat-Original

Mihai Răzvan Ungureanu la Antena 3 -O altfel de sinteza.

Sancțiunea primita de postul de televiziune Antena 3 pare sa-și fi făcut efectul destul de repede și aseară am asistat la o emisiune anormala ,"Sinteza zilei", cu un invitat anormal ,primul ministru al Romanei, Mihai Răzvan Ungureanu. Spun anormal pentru ca domnia sa a fost cu mult peste nivelul obișnuit al acestor genuri de emisiuni și-a dominat partenerul de discuție ,realizatorul acestui interviu, din toate punctele de vedere și a dus dialogul pe teritoriul sau cu ușurința. Dupa un început de tatonare, pe tema unor acuze aduse premierului fata de declarația făcuta cu ocazia deplasării în zona viscolita și apoi marea obsesie a realizatorului ,Mihai Gidea , demiterea lui Lucian Duță, cu dese încercări de a duce emisiunea în direcția dorita și binecunoscuta, cu o percutanta încruntare la auzul unei referiri conjuncturale făcută de dl Ungureanu la patronul trustului , domnul Gidea a dezarmat , a simțit pericolul, și a fost nevoit sa conducă emisiunea într-un stil mai defensiv decât ne-am fi închipuit .Primul-ministru a parat elegant și argumentat fiecare atac , etalând o arta a dialogului ce l-a pus de multe ori în dificultate pe Mihai Gidea, acesta din urma find nevoit sa ne producă un interviu normal ca într-un stat civilizat din anul 2012. Acesta emisiune a fost după părerea mea un moment de cotitura , importanta, nu atât prin informațiile pe care le-am auzi de la premier , ci prin modul ei de desfășurare. Toată lumea se aștepta la o execuție în direct sau dacă nu toată lumea ce putin eu la asa ceva ma ducea gândul, dar final mente, cel sifonat dacă se poate spune asa, fost realizatorul emisiunii ,fiind nevoit sa pășească pe pământ tare ,în zona realului și a bunului simt, lucru care l-a derutat vizibil. Pentru a mai reveni la tipar, la sfârșitul emisiunii s-a apelat la ajutorul lui Mircea Badea, însă nici măcar tupeul lui, nu a avut prea mare succes. Coroborat și cu declarația domnului Ponta ,de la investirea guvernului de asemenea de un minim bun simt nu poate sa fie decât un semnal pozitiv pentru un viitor al dialogului civilizat și al competiției de model occidental .Poate va înțelege ceva și PNL-ul din toate acestea, pe ultima suta de metri, ca noțiunide genul : război, lupte ,batalii, gherila ,oaste ,etc ,sunt dintr-o alta epoca s-au cel putin de pe un alt continent.
Părerea lui Googu tocmai din Bucovina.

marți, 13 martie 2012

FUNNY VIDEOS ACCIDENTS compilation #4 HQ High Quality -Vai steaua lor!!!

FUNNY VIDEOS ACCIDENTS compilation #4 HQ High Quality

Banc-tipic romanesc.

O gluma buna pe seama romanilor, găsita de dimineața pe net de la "capca1".
S-a facut un concurs de canotaj, 8+1, intre un echipaj romanesc si unul japonez. nipponii ne-au batut cu un km. s-a analizat si s-a stabilit ca niponii aveau 8 vaslasi si un carmaci iar noi 1 vaslas si 8 carmaci. pentru anul urmator s-au luat masuri de eficientizare, astfel, echipajul romanesc a fost compus dintr-un vaslas, un carmaci, doi ajutori de carmaci, trei controlori si un inspector. urmatorul concurs a venit si, de data asta, echipajul nippon, ne-a batut cu doi km! din aceasta cauza s-au luat masuri de-o duritate extrema: vaslasul a fost sanctionat drastic, inspectorul a fost avansat controlor, controlorii au devenit ajutori de carmaci, ajutorii de carmaci au devenit carmaci iar carmaciul a fost premiat si pus sa imparta si altora experienta acumultata, finantandu-i-se un program managerial de amploare...

luni, 12 martie 2012

UDMR-ul se răzvrătește. Oare cine ii momește ?

Asa după cum am intuit încă din data de 8 martie în articolul despre UDMR, inevitabilul s-a produs . Astăzi aleșii concetățenilor noștri de etnie maghiara au părăsit și ei parlamentul în semn de protest ca nu au primit o susținere clara în problema înființării secție de limba maghiara în cadrul Universității de Medicina și Farmaceutica Tîrgu Mureș. Pentru a mai lasa loc de o revenire, au denumit operațiunea lor boicot. Acțiunea lor de forța în actuale condiții s-ar putea sa producă efectul dorit ,dar cred ca va fi doar un început la un întreg sir de cereri care mai de care mai de neacceptat , pentru a crea o situație și mai tensionata în țară de a distrage atenția tuturor de anunțata regionalizare ce pentru formațiunea în cauza ar fi fatala .Acest pericol care pândește și PSD-ul probabil ca-i va aduce la același numitor comun și vor reîntregi faimoasa coaliție trecuta, formata chipurile în jurul lui Johannis, cu Ponta fiind în locul lui Geoana și Antonescu , doar ședințele de spa se pare ca se vor desfășura peste ocean în bratele unor mari cercuri economice mondiale, cu reprezentanti de seama în etnia maghiara. .

Israelul atacat (Ashdod, 12 martie 2012, 10AM )

Israelul atacat. Peste 190 de rachete lansate din Gaza în ultimele zile . (blog in linie dreapta)

Bravi conducători, curajoasa coaliție.

O știre de efect electoral citim astăzi pe Hotnews.ro:
Liderii coalitiei au decis, luni, ca salariile bugetarilor sa fie majorate incepand cu luna iunie, urmand ca Guvernul sa analizeze procentul cu care se va face majorarea, a declarat, pentru Mediafax, liderul deputatilor PDL, Mircea Toader. Mircea Toader a aratat ca membrii coalitiei au sustinut de la inceput aceasta majorare, iar premierul are cuprins in programul de guvernare, la punctul 1, cresterea salariilor. El a adaugat ca Guvernul urmeaza sa calculeze si sa gaseasca solutii pentru majorarea salariilor.
Minunata noastră coaliție și-a făcut sârguincioasa toate calculele sile-a ieșit majorări de salarii în iunie și anunțul acestora luni.Au surprins pe toată lumea.Chiar și pe Traian Băsescu.

Diego Corrales vs Jose Luis Castillo (10th Round)-Rocky modern

Havana Brown - We Run The Night (Explicit) ft. Pitbull

duminică, 11 martie 2012

Hopa Mitica!!!

Cica președinți celor mai importante cluburi de fotbal vor sa-l schimbe pe Mitica Dragomir dar nu au suficienta susținere din eșaloanele inferioare. Pana aici nimic nou însa, sar zice ca unul dintre președinți a venit cu ideea sa-l premieze cu 1,5 mil euro cu condiția sa renunțe la șefia ligii. Idee geniala. Ma mir ca nu au venit mai repede cu ea ,ca doar datul de bani ca sa nu faci nimic și sa pleci acasă nu se poate numi mita.Asta au învățat dumnealor de la ultimele vizite la DNA.(sursa ziare.com)

Pedeapsa cu moartea prinde viata ?

Se vorbește mult în ultimele zile , după la tragedia de la coafor, despre reintroducerea pedepsei cu moartea și i-mi vin în minte acum cuvintele lui Iliescu care spunea după revoluție ceva de genul ca ultimul roman condamnat la moarte a fost tiranul Ceaușescu. Chiar dacă se va mai vorbi și de acum înainte vreo câteva zile sau săptămâni nu cred ca se va întâmpla asa ceva curând , doar dacă , ferească Dumnezeu, sa apară vreun Anders Breivik pe meleagurile nostre. O singura posibilitate ar fi fost , dar care nu mai poate deveni realitate , daca ar fi fost Traian Basescu prim ministru și ar fi vândut resursele naturale a tarii și imediat dupa acceea ar ajuns opozitia de astăzi la putere , cu siguranta se facea o derogare de la regula revoluționară si ultimul tiran ar fost altul. Daca ar fi știut Iliescu ce vremuri vor veni cu siguranța aveam acum o alta lege și o alta definiție a tiraniei iar televiziunile ar fi avut acum programe cultural-educative și de promovare a valorilor acestei tari tarii. In actuale condiții lupta continua.

Al treilea razboi mondial.( varianta PNL.)

"Va fi un razboi, pentru multi dintre voi nu va fi deloc prima batalie. V-ati dovedit in decursul timpului o unitate de elita a partidului nostru. Nu va fi prima batalie, dar va asigur ca va fi cea mai grea. Avem nevoie de toata energia, de toata credinta si de toata responsabilitatea", le-a transmis Crin Antonescu tinerilor liberali.
Conducătorul marelui si puternicului partid ,singurul national din romania si singurul dea dreapta PSD-ului se pregateste de razboi. In anul de gratie 2012 la mai bine de doua decenii de la revolutie acest brav coducator intelege prin ceea ce are de facut in cotinuare , razboi. Ramane de vazut daca va ajunge sa dea piept cu ostirile dusmane ,daca nu se va plicisi ostirea pana atunci si se vor razboi intre ei .Daca totusi vor ajuge in formatie completa in fata frontului s-ar putea sa se lupte singuri si sa junga pe locul trei.Ceilalti fiind in campanie electorala

Ion Creanga prezicătorul- Satirice.



Azi am bani, azi am parale,
Azi de lume joc îmi bat,
În Cazin și-n tribunale
Sunt primit și-mbrățoșat.
Sună, sună, pungă sună
Că toți joacă pe a ta strună.

Onorabili și cochete,
Și voi bravi judecători,
Eu cunosc a voastră sete:
Credeți toți în bănișori.
Sună, sună, pungă sună
Legea rea tu o faci bună.

Să am rang sau boerie
Astea lucruri sunt prea mici,
Știu armeni și greci o mie,
Boeriți pe irmilici.
Sună, sună, pungă sună
Legea rea tu o faci bună.

Fără nici o-nvățătură
Eu trec astăzi de n-vățat,
Toți se uită-n a mea gură
Când punguța mi-a sunat,
Banul la toți face nume,
Banul te rădică-n lume.
Sună, sună, pungă sună
Legea rea tu o faci bună.

Astăzi curtea mă poftește
Post sau slujbă ca să-mi dea,
Știți de ce mă măgulește?
Căci mi-e pungulița grea.
Sună, sună, pungă sună
Căci toți joacă pe a ta strună.

Eurovision 2012 Romania "Mandinga - Zaleilah" OFFICIAL ENTRY-(melodia care va reprezenta Romania la Eurovision)

vineri, 9 martie 2012

Trafic în vietnam (ca in vestul salbatic)Giao thông Sài Gòn

Messi si reactiunea

Fotbalistul lui FC Barcelona, Lionel Messi, a mai facut o minune ,cu cele cinci goluri inscrise in poarta nemtilor de la Leverkusen a intrat in istoria fotbalului,totodata le-a dat o palma ,la figurat vorbind si ultimilor contestatari care se mai indoiau de capacitatile sale, o parte dintre ei cunoscuti mie .Ca este ajutat de fotbalisti buni , ca are noroc de Iniesta sau Xavi ,doar cateva din argumentele care de acum nu mai au valoare si normal ar fi ca aceștia sa mai sa spună acum ceva dacă mai au de spus sau sa tacă pentru totdeauna.

El Condor Pasa - George Zamfir

Nana Mouskouri - Je Chante Avec Toi Liberté

Basescu si reacțiunea.

Vad în ultimele zile numeroase analize efectuate de diverși specialiști, analiști, binevoitori, răuvoitori,etc privind declarația președintelui Băsescu de majorare a salariului bugetarilor de pe la mijlocul anului în curs.
Putini sunt cei care interpretează declarația în sensul ei adevarat .As putea fi acuzat de deținerea adevărului absolut dar mie mi s-a părut ca d-l TB a făcut acesta declarația pentru a-și arata sprijinul sau pentru guvernul Ungureanu,pentru parlament, și de a da un semnal pozitiv mediului de afaceri și economiei în general dat fiind faptul ca cifrele din ultimele luni arata un regres economic. Sărbătorile de iarna, ce ocupa o buna parte din lunile decembrie și ianuarie, apoi viscolul și iarna grea din luna februarie pe care doar meteorologul Igas a reușit sa-l prevadă sunt fără îndoiala cel mai mari cauze ale acestui regres. Președintele a spus în mesajul sau sa se creeze premizele unei reveniri la salariile dinainte de ajustări, de acum totul depinzând de acțiunile guvernului și parlamentului ca sa se poată întâmpla acest lucru ( mediile economice și financiare sunt foarte atente la mesajele politicului iar un mesaj pozitiv nu poate sa facă decât bine). Acum ca pozitivul e negativ, ca cineva considera ca a crea premize înseamnă doar a emite actul normativ de majorare salariala, cred ca o face cu o evidenta rea intenție Dar cum în actualul context social când libertate și democrație înseamna sa fii doar împotriva la orice sa vezi totul ca și cum ai avea numai drepturi fără absolut nici o obligație fata de statul roman și societate în general,nu ma mai mira nimic.Cred totuși ca acestea fac parte din evoluția umana, a societății în general și vor sta la baza unei societăți viitoare mai responsabila și mai corecta din care nu știu dacă voi mai apuca sa fac parte, însa speranța moare ultima .Părerea mea.

LMFAO - Sorry For Party Rocking

joi, 8 martie 2012

Terorism mediatic.

Va prezint un fragment din scrisoare de demisie a unui membru al CNA d-l Dan Grigore cu un trecut respectabil si impresionant, ce abia incape pe o pagina deWikipedia, cu un prezent batjocorit de indivizi care vor sa ajunga în fruntea tarii și un viitor trist:
Ce se intampla pe unele posturi TV este pur si simplu terorism. Terorism mediatic.In numele libertatii si democratiei, in numele slujirii opozitiei, se calca in picioare legi, se incalca drepturi castigate cu sange in decembrie '89.Limbajul agramat si stalcirea limbii romane, injuraturile cele mai josnice, aluziile sexuale nerusinate, comportamentul sub-uman, incitarea la violenta, santajul, calomnia si amenintarea, terfelirea valorilor culturale, senzationalismul ieftin, dezinformarea, panica indusa, sunt doar cateva din instrumentele de manipulare folosite de unele posturi TV si care ne indeparteaza cu viteza luminii de lumea civilizata. Ceea ce fac eu in acest Consiliu al Audiovizualului a fost si este atacat permanent cu arme masluite, de catre aceleasi televiziuni, in incercarea de a-mi distruge credibilitatea. Acuzația ca as fi tradat idealurile monarhiste si pe Rege si ca l-as sustine pe Băsescu am demontat-o cu vehementa de multa vreme dar acum directorul unei televiziuni m-a lovit din nou sub centura prefacandu-se (sau chiar fiind ?!) neinformat iar actualul presedinte PNL, in legatura cu aceeasi enormitate, m-a acuzat de lipsa de onoare. O afirmatie venita din partea unui oficial, pe care eu nu o pot lasa nesanctionata. Si mi s-a mai reprosat voalat ca nu sunt omul celor care "m-au trimis in CNA". E adevarat: n-am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata "omul cuiva" desi in Romania se cam obisnuieste.Asta a fost doar picatura care a umplut paharul.
ro.wikipedia.org/wiki/Dan_Grigore

Putin a câștigat alegerile in Cecenia cu 107%

În ultimul deceniu, Vladimir Putin a calmat cu forţa pretenţiile naţionaliste ale Ceceniei, dar se pare că tratamentul a făcut minuni pentru popularitatea lui acolo, dovadă fiind rezultatele extraordinare înregistrate la alegerile de duminică, scrie Business Insider. Rezultatele sunt poate prea spectaculoase. Putin a primit 1.482 de voturi la o secţie din Cecenia, faţă de un singur vot favorabil oponentului, potrivit The New York Times. Problema însă este alta. La acea secţie sunt înregistraţi doar 1.389 de alegători, ceea ce face ca participarea vot să fie de 107%.

UDMR intre ciocan și nicovala, PSD intre balcon și sala de plen, PNL are o treaba.

După mai multe guvernări liniștite, din punctul lor de vedere ,semnalele din ultimele zile încep sa le dea dureri de cap celor de la UDMR. Începând cu tema UMF Tîrgu Mureș ,legea sănătății și votul uninominal pur iată câteva din problemele pe care UDMR-ul le tratează în mod diferit fata de cei din coaliția și care au început sa producă fisuri într-o guvernare care până în prezent a funcționat bine, tocmai datorită lor. Ca au negociat bine,ca au folosit sloganul "dacă nu, noi ne retragem..." le-a mers. Numai ca toate au o limita și se pare ca limita lor se numește MRU. Deranjat de abordările de gen ultimatum premierul ar fi transmis ca nu au decât sa plece dacă vor. Poate ca ar fi timpul ca UDMR sa fie pus în banca lui de partid de 6-7 % iar MRU prin independenta sa este unealtă perfectă pentru acest lucru. Acum ca măsurile care au reformatat și echilibrat cât de cât economia au fost luate, ar fi normal, ca actuală coaliție de guvernare sa se ocupe și de aceste măsuri corecte din puntul meu de vedere și anume votul uninominal, care în actuală sa forma produce aberații de genul, parlamentar al României ales de pe poziția a trei-a care de rușine nici nu prea trece pe la ședințele parlamentului sau reorganizarea teritorială care asa cum este în momentul de fata a dus la formarea unor baroni județeni veniți, o parte dintre ei, cu rădăcini din vechea orânduire, ce taie și spânzura, în județele lor și care știu pe ce butoane sa apese odată la patru ani. Odată cu discursul președintelui din parlament aceste obiective au devenit deja directive pe care guvernul și PDL-ul nu vad de ce nu le-ar pune în aplicare sau mă rog, măcar sa încerce, ținând cont de declarațiile celor de la UDMR cărora nu prea le-a căzut bine, văzând ca locurile de la balcoane sunt ocupate. In schimb ar putea sa coboare cu picioarele pe pământ cei din opoziție, mă refer la cei din PSD, sa repare măcar acum în al doisprezecelea ceas, ceea ce au stricat tot d-lor, aducând în parlament oameni de pe locul doi sau trei, care mai spera ca de pe aceeași treaptă a podiumului vor ajunge președinți. De altfel d-l Ponta nu a exclus, într-unul din interviurile de după discursul președintelui, o oarecare susținere a guvernului ceea ce ar putea sa-i îngrijoreze și mai mult pe cei din UDMR. Ceilalți tovarăși de balcon nu cred ca mai poare cineva sa le distragă atenția de la lupta lor crin-cena, cu morile de vânt și cu Traian Băsescu ,pe toate căile posibile; (forumuri, mailuri,greve, demonstrații de ...trotuar,emisiuni TV cu aceiași tema la introducere, cuprins și final, etc). Aceasta grupare politica tinde tot mai mult ,prin tot ce face în ultimul timp, sa se poziționeze nici la stânga nici la dreapta ,ci la extrema.....